Нема грешка, ене го ниш кај е, за саат и пол сме таму.
Плус у мојте шоферски способности не се сомневајте![]()
Ма неее..никако...није ваљда да собираш знаци поред пуата и поред ендека..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема грешка, ене го ниш кај е, за саат и пол сме таму.
Плус у мојте шоферски способности не се сомневајте![]()
МенеЈас нема да одам, ама би подарил дрес од женска репрезентација на некој од тие што ќе одат.![]()
На еден натпревар сигурно доаѓаме... Кога е првиот? Датумот се знае?Ооодлично![]()
4, 6 и 8 се датумите, е сеа логично би било на првиот да се оди, бидејќи ќе ја има еуфоријата, а после ако се случи пораз малце и желбата ја снемува..На еден натпревар сигурно доаѓаме... Кога е првиот? Датумот се знае?
4, 6 и 8 се датумите, е сеа логично би било на првиот да се оди, бидејќи ќе ја има еуфоријата, а после ако се случи пораз малце и желбата ја снемува..
Првиот е против Франција на 4ти декември, 18.15 часот, ме интересира мене, карта таму на лице место може ли да се купи, да не е тапкарош само.. него по цена која е нормална?
Шведска и Данска, мене овие ми се по атрактивни, убави скандинавки има за глеање.На 6ти и 8ми со?
договореноМене![]()
Данска ја победи Норвешка на пријателски натпревар со 6 разлика па нас мислам ќе изгубиме многу.Мој фаворит е Србија и РусијаОнда да идеме со Данска. Од дно на душа ги мразам, а и најголем кеиф е нив да ги тепаме![]()