Македонска ракометна репрезентација - (жени)

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Нема грешка, ене го ниш кај е, за саат и пол сме таму.
Плус у мојте шоферски способности не се сомневајте :D

Ма неее..никако...није ваљда да собираш знаци поред пуата и поред ендека..:cool:

На еден натпревар сигурно доаѓаме... Кога е првиот? Датумот се знае?
4, 6 и 8 се датумите, е сеа логично би било на првиот да се оди, бидејќи ќе ја има еуфоријата, а после ако се случи пораз малце и желбата ја снемува..
Првиот е против Франција на 4ти декември, 18.15 часот, ме интересира мене, карта таму на лице место може ли да се купи, да не е тапкарош само.. него по цена која е нормална?

4, 6 и 8 се датумите, е сеа логично би било на првиот да се оди, бидејќи ќе ја има еуфоријата, а после ако се случи пораз малце и желбата ја снемува..
Првиот е против Франција на 4ти декември, 18.15 часот, ме интересира мене, карта таму на лице место може ли да се купи, да не е тапкарош само.. него по цена која е нормална?

На 6ти и 8ми со?

На 6ти и 8ми со?
Шведска и Данска, мене овие ми се по атрактивни, убави скандинавки има за глеање.:D
[фалење]Има тема отворено за првенството, разгледајте. [\фалење]

Онда да идеме со Данска. Од дно на душа ги мразам, а и најголем кеиф е нив да ги тепаме :)

Онда да идеме со Данска. Од дно на душа ги мразам, а и најголем кеиф е нив да ги тепаме :)
Данска ја победи Норвешка на пријателски натпревар со 6 разлика па нас мислам ќе изгубиме многу.Мој фаворит е Србија и Русија

РФМ им должи и на ракометарките, премијата за ЕП уште не е поделена
На првиот тренинг на македонската репрезентација, ракометарките си ја побараа премијата од 30.000 евра што им следува според пропозициите за пласман на ЕП.
http://dnevnik.mk/default.asp?ItemID=0546070A9CB33445BC984E85F8A17277

Ми го ебат ќефот.

Абе какви премии, треба тоа со закон да се забрани, премии исклучиво за медали.

Стрелци: Бајрамовска 7, Пецевска 2, Црвенковска 6, Младеновска 4, Митрова 3, Гроздановска 1, Саздовска 5, Душица Ѓорѓиевска 1...
Портјанко не играла...Нели требаше веќе да им се придружи?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom