Македонска ракометна репрезентација - (жени)

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
И пак левата страна ќе ни биде релативно добра - Пецевска, Бајрамовска, Црвенковска и Младеновска/Мечевска се ок...Ама десната страна...Немаме ни бек, ни крило како што треба...Портјанко се надевам дека стварно ќе се врати, дека не се ова само желби на селекторов наш...Душица Георгиевска мислам дека е непотребна од списоков...Али кога нема подобри...Тоа е...
И Кресоја...Аман! Многу ме разочара типката...Не знам кој и е филмот, али редно е да се кренат раце од неа...Нема да ја молиме, и така не е некој клучен фактор во екипава...И се надевам дека никогаш да заигра за било која репрезентација уште еднаш...

Не ја знаеш Ива?
300452_10151069019958401_2116374688_n.jpg

Еј, а планира некој за Ниш да иде?

^ Прв избор Портјанко :icon_lol:

http://www.time.mk/read/64cc0ff8de/28e5a6a51b/index.html , Кресоја по незнам кој пат веќе ја одбива репрезентацијата, ќе да си има други планови типката :

Кресоја сакала да игра ама.
селекторот Гино Стрезовски на потесниот список за ЕП во Србија нема да ја вброи Драгица Кресоја, која не беше дел ниту од квалификациите, па нема да и даде сега можност да игра на Европскиот шампионат. Поголема шанса ќе добијат токму оние ракометарки кои „гинеа“ на теренот низ квалификациите

Ми делуваат физички послаби :/

Ми делуваат физички послаби :/
Не зезај, оваа Ива е добро физички градена :pos:
Каква е моменталната ситуација не ни се пишува добро, ќе видиме дал нешто ќе се смени.

Легенда е Портјанко уште на времето со Кометал играше со срце, не и се случајни овие успеси. За Македонија значи многу во обидот за една победа во групава.

Еј, а планира некој за Ниш да иде?

Јас. Може да се организираме со кола да идеме, ако има заинтересирани.

Патем нашите ценети комшики направија спот во пресрет на турнирот.

И таман мислев да ги пофалам за изведбата на L Word, видов дека уствари во рекламниот спот не напишале ФИРОМ. Епа крави едни ќе го јадете среде Ниш.
НАПРЕД МАКЕДОНИЈА!

Алал да и е.Колку само странци играат со срце за репрезентација, додека буљаши како Антич и Илиевски се откажуваат кога е најпотребно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom