Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дава некој денар ваљда.@Тетекс фан ^, @ElNinho што е Чајка у репрезентација бе?
@Тетекс фан ^, @ElNinho што е Чајка у репрезентација бе?
И Столе по мајка е лешанец![]()
у исти момент со мајка ми ме искаравтеЕден од ретките спонзори им е (преку Авто Чајка), имаше и реклама у сала.
*Лешочанец! Лешани се тие од Горна и Долна Лешница.![]()
у исти момент со мајка ми ме искаравте![]()
Знам бе сме биле, куќа имаме у ЛешокКажи му да дое натаму некад, добри ребра прават горе у ресторанот, нема да зажали.![]()
Французите победиле во втора група, а победникот од втора група влага одма во финалната рунда.Ако играат во Светска лига, ќе играат пак Европскава другата година, или само светска ќе тераат. А иначе глеам на линкот погоре со групите од википедија, Франција е во втората група, а колку што знам оваа година станаа шампиони со победа против Србија која е во првата група. (Или Франција влегла во првата група, ама тоа го нема на википедија уште)![]()
http://sdvardar.blogspot.com/2014/12/blog-post_20.htmlОК Вардар беше у фајнлфор на ЛШ ако не сум грешка, а @Colt Willcox ?[DOUBLEPOST=1439497357][/DOUBLEPOST]
Нема врска![]()
Без навреда, ама се радувате дека сме ја победиле светската велесила Естонија? Ех до каде стигнавме, само малку на север од нас понижување им е сребро на светско или европско, а ние сме прерадосни за победа против боранија екипи...каков народ таква држава.
Знаеш што? Ме боли столе за тие горе знаеш?!Без навреда, ама се радувате дека сме ја победиле светската велесила Естонија? Ех до каде стигнавме, само малку на север од нас понижување им е сребро на светско или европско, а ние сме прерадосни за победа против боранија екипи...каков народ таква држава.
Без навреда, ама се радувате дека сме ја победиле светската велесила Естонија? Ех до каде стигнавме, само малку на север од нас понижување им е сребро на светско или европско, а ние сме прерадосни за победа против боранија екипи...каков народ таква држава.