Македонска кошаркарска лига сезона 2013/14

Кој ќе биде шампион ?

• Вкупно гласачи
    52
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
lelelele VO OVAA DRZAVA ZNACI SE E SPONSKO ZA VAKVO UDIRANJE SO DBIVA 2 GODINI ZABRANA BE ALOOO MAFIJASI AMA STO E TUKA TUKA E KOA ZNAEME KOI NI JA VODAT DRZAVATA I VO KAKVO OSTESTVO ZIVEEEME

Пред некоја година, во утакмица меѓу Работнички и МЗТ Скопје, Џокер удри еден од играчите на МЗТ Скопје. За тоа доби казна од 1 година. Бојан со глава му влезе крвнички, добива една утакмица... Па во АБА Лига Гечевски доби една утакмица за карање со судија. КФМ МАФИЈА!!!

Море ова нема смисла 1 утакмица господе мили...за вакво удирање до крајот на сезоната треба да одмара минимум...МАФИЈА НИ СЕ СИТЕ СПОРТСКИ ФЕДЕРАЦИИ!!!

А навивачите на МЗТ што добиа кога ги нападна играчите на Партизан или и таму играчите биле криви оти биле подобри и победиа,Гечевски како реагираше кај судите најмалку 10 натпревари казна и требаше, абе вие сте најинтересна нација во светот како вас нема, вие сте ангели сите други ви мислат зло на вас, сите други се лоши, некултурни, неписмени со ваков памет не ви се пишува добро. КФМ МАФИЈА ФФМ МАФИЈА сите ги правите мафи и лоши ако не ви одат работите како што вие посакувате епа јебига не постоите само вие на овој свет

А навивачите на МЗТ што добиа кога ги нападна играчите на Партизан или и таму играчите биле криви оти биле подобри и победиа,Гечевски како реагираше кај судите најмалку 10 натпревари казна и требаше, абе вие сте најинтересна нација во светот како вас нема, вие сте ангели сите други ви мислат зло на вас, сите други се лоши, некултурни, неписмени со ваков памет не ви се пишува добро. КФМ МАФИЈА ФФМ МАФИЈА сите ги правите мафи и лоши ако не ви одат работите како што вие посакувате епа јебига не постоите само вие на овој свет

Абе немој не се бламирај повеке со вакви постови молим те... Гечевски да не го удри на судијата а доби исто толку казна како ултимејт фајтерот од Лирија??? Ти наведоа неколку примери погоре за двоен аршин од страна на КФМ и да по ова што го направија се МАФИЈА и тоа голема... Кај натпреварот МЗТ - Партизан, КК Партизан Белград излезе со соопштение дека ниту еден играч на Партизан не бил удрен и дека обезбедувањето реагирало навреме и дека било само изолиран инцидент... Значи КК Партизан ти излезе со соопштение не некој друг...
И ке потсетам за еден сличен инцидент пред неколку години во Струмица, кога го носеше името Струмица 2005 кога играч на Струмица нападна во соблекувална играч на МЗТ мислам дека беше Тачи во прашање, без снимка, без извештај од официјални лица (читај судии и делегат) и беше суспендиран 3 или 4 натпревари и тоа без никаков доказ единствено на соопштение на играчот од МЗТ... А со снимки со докази со запис од официјални лица Трајковски суспендиран на еден натпревар,,,

Кај се вакви говеда за спортисти да бидат бе :sick:

Плус, една федерација бе да покажеше заби против ваквите тимови. Та Риниа, та Лирија, та ФК Боговиње, иста приказна е секогаш. Или ќе биде по нивно или ич нема да биде...

аа браво за кфм гнаси.. уште да фанат да пукаат воа шпонциве испосрани, уште тоа фали.. една утакмица го казнија бојан :tapp: најмалце 10 требаше..

Не заборавај, уште еднаш доаѓа вашиот тим во Струмица, еве повелете, кога ќе дојде на ред таа утакмица, ќе направиме ние Струмичани напори да ве пуштат да дојдете во сала, вратите ќе ви бидат отворени, па ќе си направиме една забава со вас внатре :) Имате среќа што беше работен ден, па немаше многу публика, ма и онака беше пола сала полна, а да беше викенд, можда ќе излегоа вашите миленици од сала, ама можда..

Не заборавај, уште еднаш доаѓа вашиот тим во Струмица, еве повелете, кога ќе дојде на ред таа утакмица, ќе направиме ние Струмичани напори да ве пуштат да дојдете во сала, вратите ќе ви бидат отворени, па ќе си направиме една забава со вас внатре :) Имате среќа што беше работен ден, па немаше многу публика, ма и онака беше пола сала полна, а да беше викенд, можда ќе излегоа вашите миленици од сала, ама можда..

Да бе да сите така викат и Прилепчани и тие од Кочани и тие од Гевгелија ама сепак кога идеме на крај сите се затворат во своите доми зборувам кога сме имале натпревар во фудбал, ти моли се истата навивачка група да не го бодри Лириа, ако ви дојдеме на Струмица ке се посрамотите верувај ми како се посрамотија тие од Кочани цел град се затвори дома од една навивачка група,а тие од Гевгелија ниту не направија некој отпор беа пријателски расположени, не ми се прај опасен овде, секаде идеме и на крај само к.... можете да ни го пушите. Така што не мора со вакви "закани"

Да бе да сите така викат и Прилепчани и тие од Кочани и тие од Гевгелија ама сепак кога идеме на крај сите се затворат во своите доми зборувам кога сме имале натпревар во фудбал, ти моли се истата навивачка група да не го бодри Лириа, ако ви дојдеме на Струмица ке се посрамотите верувај ми како се посрамотија тие од Кочани цел град се затвори дома од една навивачка група,а тие од Гевгелија ниту не направија некој отпор беа пријателски расположени, не ми се прај опасен овде, секаде идеме и на крај само к.... можете да ни го пушите. Така што не мора со вакви "закани"
Svoite domi a?:facepalm:
Nepismenost level 10/10

Крал Џулиан очигледно е дете -15. Начинот на пишување (читај неписменост) и самиот факт што целиот профил му е базиран на цртан лик укажуваат на тоа.

Неписменост? хахахаах, сигурен сум знам подобро македонски од 70% од македонциве другите 30% можеби знаат подобро, вие прво не знаете разлика помеѓу неписменост и грешка при брзо пишување, една грешка најдовте и одма неписмен хахаахах , јас сум убеден сум прочитал повеќе книги од сите вас овде зборувам од македонски автори да не зборуваме општо, за општо ви требат 20 години за да ме стигнете, сега не се наоѓаме во исто место да ве прашам некои едноставни прашања за македонска литератрура а де не ги знаете,ми се случило ова со личности како вас што се продават ептен паметни интелектуалци со една прочитана книга, да не знаат едноставни работи за македонска литература , јас колку знам толку... вас за к.. не ве бива вие само за зборење сте.разгалени деца чекате од вашите родители целиот ваш живот се до оној момент кога нив ги нема, па после животот бил тежок паѓате во депресија ги немате мама и тато секогаш да ви помогнат за се, мојот татко ниту не знаел дали идам на школо или не, студите сам ги завршив, на мојата дипломска само 3-4 другари беа а не да повикам цела фамилја другари од основно, средно, колеги од факлутет се диво и живо со бомбониери, цвеќиња ко којзнај што сум направил

Неписменост? хахахаах, сигурен сум знам подобро македонски од 70% од македонциве другите 30% можеби знаат подобро, вие прво не знаете разлика помеѓу неписменост и грешка при брзо пишување, една грешка најдовте и одма неписмен хахаахах , јас сум убеден сум прочитал повеќе книги од сите вас овде зборувам од македонски автори да не зборуваме општо, за општо ви требат 20 години за да ме стигнете, сега не се наоѓаме во исто место да ве прашам некои едноставни прашања за македонска литератрура а де не ги знаете,ми се случило ова со личности како вас што се продават ептен паметни интелектуалци со една прочитана книга, да не знаат едноставни работи за македонска литература , јас колку знам толку... вас за к.. не ве бива вие само за зборење сте.разгалени деца чекате од вашите родители целиот ваш живот се до оној момент кога нив ги нема, па после животот бил тежок паѓате во депресија ги немате мама и тато секогаш да ви помогнат за се, мојот татко ниту не знаел дали идам на школо или не, студите сам ги завршив, на мојата дипломска само 3-4 другари беа а не да повикам цела фамилја другари од основно, средно, колеги од факлутет се диво и живо со бомбониери, цвеќиња ко којзнај што сум направил
Добро бе, си отворив тема кошарка да видам шо се дешава, читам овој за дипломска како си поминал. Си се отвори братов ич око не му лази.

Ве чекам со отворени раце. Ќе видиме кој ќе кука после по форуми, по интернет портали.. Уште малку фали да ја поминете црвената линија. Доказ ти е дека твоите сонародници, кога одат низ други градови бацуваат раце на Македонци, ова не го заборавај, сум го видел и доживеал тоа самиот при натпревари во Струмица на помлади категории во кошарка. А за тоа дали си писмен го оставам на тебе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom