Неписменост? хахахаах, сигурен сум знам подобро македонски од 70% од македонциве другите 30% можеби знаат подобро, вие прво не знаете разлика помеѓу неписменост и грешка при брзо пишување, една грешка најдовте и одма неписмен хахаахах , јас сум убеден сум прочитал повеќе книги од сите вас овде зборувам од македонски автори да не зборуваме општо, за општо ви требат 20 години за да ме стигнете, сега не се наоѓаме во исто место да ве прашам некои едноставни прашања за македонска литератрура а де не ги знаете,ми се случило ова со личности како вас што се продават ептен паметни интелектуалци со една прочитана книга, да не знаат едноставни работи за македонска литература , јас колку знам толку... вас за к.. не ве бива вие само за зборење сте.разгалени деца чекате од вашите родители целиот ваш живот се до оној момент кога нив ги нема, па после животот бил тежок паѓате во депресија ги немате мама и тато секогаш да ви помогнат за се, мојот татко ниту не знаел дали идам на школо или не, студите сам ги завршив, на мојата дипломска само 3-4 другари беа а не да повикам цела фамилја другари од основно, средно, колеги од факлутет се диво и живо со бомбониери, цвеќиња ко којзнај што сум направил