Македонска кошаркарска лига сезона 2013/14

Кој ќе биде шампион ?

• Вкупно гласачи
    52
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас бев на утакмицата и убаво се гледаше шо се случи.
Најпрво Трајковски и Зоки Стојанов имаа жесток дуел под кошот на Лирија кој судиите не го санкционираа со лична грешка...и тоа кулминираше со пцуење фаца во фаца на овие двајца кошаркари...и кога се вракаа накај кош (тоа камерата не го фати) Бојан почна подмукло да го мава Стојанов во стомак, да го штипе итн..и тоа судиите не го видоа и кога Стојанов му врати на тоа мавање судиите видоа и досудија техничка на Стојанов па на Трајковски, и Трајковски тргна кон Стојанов и прво го удри со глава и тогаш почнаа боксови и од двете страни. Во тек на мешаницата Бојан седна на клупа у Грнчаров некако дојде до него и му мавна два три воспитни шамари по што и тој беше исклучен.... Потоа ги исклучија и двете клупи и остана да се игра 3 вс 4...
Тоа е најточната приказна...

DA VIDIME KFM KAKVI KAZNI KE IZRECE ZA TRAJKOVSKI ILI KE STANE albanska FEDERACIJA I KE GI KAZNI SAMO GRNCAROV I STOJANOV

Јас бев на утакмицата и убаво се гледаше шо се случи.
Најпрво Трајковски и Зоки Стојанов имаа жесток дуел под кошот на Лирија кој судиите не го санкционираа со лична грешка...и тоа кулминираше со пцуење фаца во фаца на овие двајца кошаркари...и кога се вракаа накај кош (тоа камерата не го фати) Бојан почна подмукло да го мава Стојанов во стомак, да го штипе итн..и тоа судиите не го видоа и кога Стојанов му врати на тоа мавање судиите видоа и досудија техничка на Стојанов па на Трајковски, и Трајковски тргна кон Стојанов и прво го удри со глава и тогаш почнаа боксови и од двете страни. Во тек на мешаницата Бојан седна на клупа у Грнчаров некако дојде до него и му мавна два три воспитни шамари по што и тој беше исклучен.... Потоа ги исклучија и двете клупи и остана да се игра 3 вс 4...
Тоа е најточната приказна...

Па и јас се чудам на медиумите како пишуваат дека имало прво техничка на Стојанов, па одкога го нападна Трајковски на Стојанов му досудиле и нему, кога убаво се виде дека судијата додели во исти момент по една техничка и на Стојанов и на Трајковски... Туку Грне не беше на клупа во тие моменти или јас сум грешка?

Ниту еден друг играч освен иницијаторот на инцидентот не беше удрен да ти биде јасно... Освен ако во соблекувалната немало нешто...
А за Грне и во Чаир да играте ке му се фатите единствено за мандалото... А и не заборавај ве чека и уште едно гостување во Струмица.... И прегледај ја снимката ке видиш кој прв удрил

Друже Грне кој и да е во Чаир нема правила, а што гостување бе ако дозволуват џандарите среде Струмица ке ви дојдеме
--- надополнето: 7 ноември 2013 во 13:22 ---
KOA KE IGRATE VIE U CAIR BE ALO KOA NEMATE SALA TAMU

Ке биде ке биде салата за скоро време ;)

Trajkovski debela suspenzija treba da jade za ova, gad smrden.

Браво, еве убаво се гледа на видеото кој почна прв и кој удри ! Ајде сега "браќа" шо го браните Трајковски дека бил испровоциран и прв удрен , да видам шо мислите?
--- надополнето: 7 ноември 2013 во 13:54 ---

Браво, еве убаво се гледа на видеото кој почна прв и кој удри ! Ајде сега "браќа" шо го браните Трајковски дека бил испровоциран и прв удрен , да видам шо мислите?

Друже Грне кој и да е во Чаир нема правила, а што гостување бе ако дозволуват џандарите среде Струмица ке ви дојдеме
--- надополнето: 7 ноември 2013 во 13:22 ---

Ке биде ке биде салата за скоро време ;)

А сега да прокоментираше нешто по излегувањето на видеото...

А сега да прокоментираше нешто по излегувањето на видеото...
Од видеото ништо не може да се заклучи оти прво не се гледа дали играчот на Струмица провоцирал или го нападнал Бојан Трајковски па овој да возврати, тие двајца не беа на кадар заглавија кај кошот на Струмица што се случи таму само тие што биле во сала знаат, точно е дека Трајковски го напдна играчот на Струмица и ке добие сигурно казна сепак за кавга треба двајца не можете едниот да го браните а другиот да е крив, се гледа дека и двајцата играчи ке јадат дебела казна

Од видеото ништо не може да се заклучи оти прво не се гледа дали играчот на Струмица провоцирал или го нападнал Бојан Трајковски па овој да возврати, тие двајца не беа на кадар заглавија кај кошот на Струмица што се случи таму само тие што биле во сала знаат, точно е дека Трајковски го напдна играчот на Струмица и ке добие сигурно казна сепак за кавга треба двајца не можете едниот да го браните а другиот да е крив, се гледа дека и двајцата играчи ке јадат дебела казна

Значи немој при очи да се правиш слеп... Прво досудена техничка обострана од судијата до нив... Стојанов се тргнува на страна и не прави ништо... Судијата оди кон записничката маса и Бојан Трајковски го напаѓа со удар со глава... И доколку имало провокација ке беше досудена техничка и толку... А не обострана техничка... И на сето тоа замисли од страна на судиите доделени 2 слободни и топка од страна за Лирија... Едноставно судиите направија хаос...И во претходната акција види убаво се гледа дека Трајковски оди до Стојанов и му се заканува, а тој всушност направи фаул во напад кој не беше досуден од судиите...

Абе ова смрдле прво едно 5 утакмици на ладење и второ никогаш да не го викнат веќе ни на првичен список на репрезентација.Ама ако ова беше нормално општество, ни Лирија немаше да е во кошаркава...

Абе ова смрдле прво едно 5 утакмици на ладење и второ никогаш да не го викнат веќе ни на првичен список на репрезентација.Ама ако ова беше нормално општество, ни Лирија немаше да е во кошаркава...

А зошто Лирија да не е во кошарка објасни ми само затоа што газдите се албанци? па мозоки како тебе го упропастија општеството

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom