Near
Рандом лик од соседството
кога Тодоров беше мавнат со канта,речиси пола трибина беше испразнета и Фени беше казнет со 2 утакмици без публика. Последната утакмица у Кавадарци Тошо трчаше буквално по Павлов,овој немаше храброст да му досуди техничка. Така беш низ целото финале. Јас разбирам дека е и авторитет и се,ама малце пообјективно судење. Иначе Интер Фан,ај еве ти споредба...На пример Ацо Тодоров го мавнаа со канта во Кавадарци, па средбата продолжи, а на мечот со Лирија во Јане Сандански заради неколку песни против Албанците средбата се прекина. Кажи ми која е таа протекција на МЗТ и како е освоена титулата? Јасно е дека најфаворизиран беше МЗТ, нормално е тоа за најјакиот тим во лигата, но далеку од тоа дека друг им ја освоил титулата.
И јас ко фан на МЗТ очајно посакувам силен Работнички во иднина, градското дерби да се врати во правиот сјај, да биде неизвесно и двата тима до последно коло да се борат за титула.
Огнен Стојановски=Огнен Стојановски
Самарџиев<Мијајловиќ
Соколов>Грнчаров
Војдан>Дејвис
Фрај>Вучуровиќ
Други кој ви играа освен Гечевски и Чековски??

) , а ти се фати за МЗТ каде што ги мочаа Фени дома по 20+ разлика а и на гости остварија 2 победи.
pesma protif orlovite ot Saraj.