Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Фирмата што го одржувала стадионот и завшрил договорот до мечот со Англија, немале концесионерите пари да го продолжат договорот... Наводно многу биле професионални и ја одржувале дури и под цена, тревата барала константна работа на дневно ниво и препарати, прскања против штетници итн итн...

i pred to terenot beshe katastrofalen, vsusnost ova e slika na nefunkcioniranje na se sho e drzavno, tribinite se raspagjaat od negriza, chovek ne stapnuva tamu, klubovite se raspadnaa ne mozat da platat da igraat, vsusnost se dokazuva deka na drzava kako nas takov objekt ne ni e potreben, go napolnaa full samo fudbalskite giganti real i mancester i toa vo organizacija na uefa

na grad skopje, to javnoto pretprijatie kako i da se vika ne znam
Не е на Град Скопје. ПУИГ или сега по ново претпријатие за стопанисување со станбен и деловен простор, кое управува со Градски, е државно.

Ке биде полн стадион (Јужна и Север све продадено) , купував карти пред малце останато е само нешто позади гол за Запад и за вип на Север ама 1.800 денери ...

Се ми е јасно. Познавам 2ца вработени во тоа јавно претпријатие, мислам дека не ни знаат што им е работа и каде работат.

Срам.

Ова е срамно. Ке си ја префрлаат топката едни на други за тоа кој е одговорен за тревата.

Ништо не ме чуди околу се што е поврзано со ФФМ. Кога фудбалерите ги терале да менуваат неколку авиони за да стигнат на гостувања за да поминат поефтино, што останало за инфраструктурата.

Јас не ни знам зошто имавме потреба од толкав стадион, два пати дали сме го исполниле во 15год. Словенија, Хрватска, Албанија, Норвешка, Данска, балтичките земји, сите овие имаат помал стадион од нашиот, околу 20к. Само ние изградивме стадион колку за 10мил популација.
Едно мало стадионче со 20к со трибините до терен и ќе имаше многу подобра атмосфера и изглед него ова моментално. Новите на Словенија и Албанија баш се симпатични, едниот 16к, другиот 22к, скоро секогаш исполнети.

Јас не ни знам зошто имавме потреба од толкав стадион, два пати дали сме го исполниле во 15год. Словенија, Хрватска, Албанија, Норвешка, Данска, балтичките земји, сите овие имаат помал стадион од нашиот, околу 20к. Само ние изградивме стадион колку за 10мил популација.
Едно мало стадионче со 20к со трибините до терен и ќе имаше многу подобра атмосфера и изглед него ова моментално. Новите на Словенија и Албанија баш се симпатични, едниот 16к, другиот 22к, скоро секогаш исполнети.
Како зошто, каде ќе прават концерти Цеца, Жељко и Теа :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom