Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување

Не го знам ама каква кафанска фаца има ..

FFM e duvlo na kriminalci
беше, додека не дојдоа Албанците на власт и сега веќе не е
............................................................................

Патем, зошто Србин за тренер? Зарем немаше некој кандидат од ДУИ?

интересно...
a4118ad81587c6db05219145811477da.jpg

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Овој Серкото си има одреден проблем со тиквата очигледно. Ја раскара цела репка, од сплотеност до кавги. Или на ФФМ (читај ДУИ) им одговара да ја растурат репката или се толку неписмени што уште мислат дека на клупата е сер Алекс Фергусон, а не Сер Боби...
Убаво пишува Ристовски до успех се доаѓа со план визија сплотеност, а не само да се излезе на терен...
Да се надеваме дека за некоја година ке дојде нов претседател со план визија и кој ке може повторно да ги сплоти репрезентативците, а во овој момент единствен е Гочето кој го може тоа... Но од искуството со федерациите од соседството тоа ке биде голема грешка за него оти често претседателот е најомразен кај навивачите (Шукер, Савичевиќ и Др)

da da goche so svoeto ekstra menadzersko znaenje kje ja sredi ffm i na stevo ke mu postavi selekotr sho mu e ugoden, posle prvoto so ukraina cineshe sea ne mu chini, zvezdi glumatori demek kojznae sho ima daeno za reprezentacijata pa ke se povlecel

За разлика од Мухамед и компанија барем нема да се почасти а со по 20 000 евра за настап на ЕП ако некогаш го доживееме тоа, за разлика од Сејдини и компанија ке ја одржува енергијатс и сплотеноста ако ништо друго во репката, а и нема да биде полош од Сејдини Хаџи-Ристески, Ѕинго ако тоа воопшто е возможно да си полош од таа багра која досега владее со фудбалот и ако ништо друго Македонија на фудбалската мапа ја знаат единствено по него и Панчев така да и да нема менаџерско искуство во најлош случај може да биде ниво погоре од овие... Тоа е мое мислење може да се слагаш или не со него...
А за Стефан даваше максимум секогаш е сега некогаш повеке ( беше најдобар) некогаш помалку(знаеше да биде и меѓу послабите) но на терен играше со срце (колку што може и знае)

apsolutno e netocno deka nekoj namerno ja unistuva reprezentacijata, igracite sami sebesi se unishtuvaat, neka se zamisli i toj licno sho dal posle evropskoto, kolku doprinesuvaat tie neka se zaprashaat koj pravec im zazedoa nivnite karieri, lesno e bobi da velime deka ne cini, okey ne cini i jas se slagam treba da se proba so drug mozi ama odma skokanja vakvi apsolutno nisto pozitivno ne mi kazuvaat za toa kakvi lugje se, ete sejdini beshe i pred i na evropskoto, na istiot stevo na mladinskoto evropsko mu beshe selektor bobi, sea sho se naluti tolku, nekji da gubi i da prima 7 komada izglea samo na to se svodi, demek ffm i bobi go ostetuvaat stevo so izborot na igraci, nie ne mozime edna postava da soberime 11 sho se standarni vo klubovite, igracite nemaat klubovi, bog da slezi da e ffm i selektor ne mu pomaga

da da goche so svoeto ekstra menadzersko znaenje kje ja sredi ffm i na stevo ke mu postavi selekotr sho mu e ugoden, posle prvoto so ukraina cineshe sea ne mu chini, zvezdi glumatori demek kojznae sho ima daeno za reprezentacijata pa ke se povlecel
Sostojbata na ffm bese mn jasna uste ko go menuvaja mrme bez nikakva potreba,vo pravo se i Pandev i Stefan.

Screenshot_2023-08-14-00-41-44-756-edit_com.brave.browser.jpg

sxv-wtf.gif

apsolutno e netocno deka nekoj namerno ja unistuva reprezentacijata, igracite sami sebesi se unishtuvaat, neka se zamisli i toj licno sho dal posle evropskoto, kolku doprinesuvaat tie neka se zaprashaat koj pravec im zazedoa nivnite karieri, lesno e bobi da velime deka ne cini, okey ne cini i jas se slagam treba da se proba so drug mozi ama odma skokanja vakvi apsolutno nisto pozitivno ne mi kazuvaat za toa kakvi lugje se, ete sejdini beshe i pred i na evropskoto, na istiot stevo na mladinskoto evropsko mu beshe selektor bobi, sea sho se naluti tolku, nekji da gubi i da prima 7 komada izglea samo na to se svodi, demek ffm i bobi go ostetuvaat stevo so izborot na igraci, nie ne mozime edna postava da soberime 11 sho se standarni vo klubovite, igracite nemaat klubovi, bog da slezi da e ffm i selektor ne mu pomaga
На кој Стево му бил селектор Боби во младинска селекција жити се, кога Стефан е 1992годиште, а на европско младинско беа од 1994 до 1996годиште. Размисли малку пред нешто да напишеш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom