Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Имате ли некој стрим? МРТва на нет не работи.

Кај сите падна преносот?

Што прават на подготовките? Или доаѓаат да се видат со роднините? 45 мин. една уиграна акција да се немало. Ај тоа, еден шут во рамки на голот нема.

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

Што прават на подготовките? Или доаѓаат да се видат со роднините? 45 мин. една уиграна акција да се немало. Ај тоа, еден шут во рамки на голот нема.

Имаат само фитнес подготовка и тимворк у кантер страјк :ROFLMAO:

Иначе од досега тренери само Чеде беше шо знае. Му доаѓаат играчи одма прва ствар му беше воигрување на мало фудбал . Мислам уше има статистика добра со постигнати голови на квалификации.

Ова е бедно цело полувреме

Лани го елиминиравме европскиот шампион Италија, сега гледаме очобол против факинг Малта. :(

Играта катастрофа, без коментар..Но што е со теренот?? Не знам да е бил во полоша состојба. Не знам што мислат овие во ффм но ова е класично непочитување и понижување на играчите. Не верувам дека валјак има поминато после финалето на суперкупот.

Ми текнува сабајле еден како ми викаше ќе сме ги тепале и Англија и Италија :coffee:

sramno za terenot sramnooo nema koj da go valja i iskosi a voopsto ne se igra na nego, rezil, so neizigrana utakmica od lani tepih treba da e
lepnkata od super kupot stoi od 2017,totalna negriza, neisplatlivost i nefunkcionalnost

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom