Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Само за информација, со жабариве ќе играме во Торино на Алијанц (Јувентус) Арената (y)[DOUBLEPOST=1504539558][/DOUBLEPOST]Поправка, ќе се игра на Олимпискиот Гранде Торино....ПУ ДА ВИ ЕБАМ МАЈКАТА ЖАБАРСКО РЕНЕСАНСКА!!!

:mad:

А бе струмичани ќе биде полн стадионот утре?
Ќе биде резил ако не е.
Толку се пекаше зошто не игра репрезентација надвор од Скопје...

А бе струмичани ќе биде полн стадионот утре?
Ќе биде резил ако не е.
Толку се пекаше зошто не игра репрезентација надвор од Скопје...

Де бе тоа стадиончето ако не биде полно ондак не знам...

Абе на ваква утакмица не се дава карти на секој.Не сакам некој да навредувам но претпоставувам дека повеќе од публиката ќе бидат семкари.Глупо ќе биде цело време да се слуша Илирида,шќипи етниќе и други срања.

Абе на ваква утакмица не се дава карти на секој.Не сакам некој да навредувам но претпоставувам дека повеќе од публиката ќе бидат семкари.Глупо ќе биде цело време да се слуша Илирида,шќипи етниќе и други срања.
Поентата е што картите се дадени 80 % на семкари, на луѓе што националната химна не ја знаат.Ете јас од дома ќе си гледам :).

Какви скандирања на такви срања? Ако случајно има такво нешто, пушташ на трибина струмички пандури и преваспитавање, или празнење тој дел на клоци.

Какви скандирања на такви срања? Ако случајно има такво нешто, пушташ на трибина струмички пандури и преваспитавање, или празнење тој дел на клоци.
Ќе се случи и ова некогаш кај нас.[DOUBLEPOST=1504547226][/DOUBLEPOST]
Поентата е што картите се дадени 80 % на семкари, на луѓе што националната химна не ја знаат.Ете јас од дома ќе си гледам :).
Епа тоа ми е поентат.Они ќе гостувале 450 души а се знае какви ќе бидат тие.

Зашо глупо? Зашто тоа да ни смета на нас?
Па ние сме едно општество. Имаме соживот. Се сакаме меѓу себе.
Еве сега ќе имаме двојазичност на цела територија.
Зошто тоа да ни пречи на нас? Па тоа се нашите сограџани.
Ќе иаме и дебата за химната и за знамето и за грбот.
Зашто да не пееме заедно химна со нашите сограџани?
Доста е од омраза и поделби. ;):)

Celo Tetovo, Gostivar, Cair i Struga ke navivat protiv zemjata vo koja ziveat. Sistematski gi ucat da ja mrazat ova zemja. Pobeda nad "slovenskiot" okupator na "Ilirskite" zemji e nivnata cel. Ovaj Mavraj isto naglasi deka treba da ja pobedat Makedonija za nivnite Albanski brakja koj ziveat ovde. Otrueni se samo so nacionalizam.

Jas licno Ocekuvam sé. So niv nikogas ne se znae na sto si. Duri veruvam deka ke se pojavi i nekoj dron kako onaj vo belgrad. Toj majmun so Dronot od belgrad uste se seta sloboden. Zastiten od site strani. Go zatvarat pa go osloboduvat. Sega hrvatite go drzea vo pritvor pa go oslobodile. A srbija ima poternica izpisano. Lol nikoj ne gi ferma srbite.

Nisto ne im mozat na Albanesite. Moze bilo koj od niv da napravi bela kaj nas a nie da go jadime so suspencii i trista sranja.

Da bevme drzava ke se igraese ovaj natprevar vo Skopje. Ako pravea Problem ke gi civiliziras so pendrek, ladna voda, i pritvor i toa bes milost. Ali ne sme drzava, imame strav od zastiteno malcinstvo koj ima pogolema politicka mokj od 80% vo ova drzava. Cuvani i zastiteni kako beli mecki.

Satoa ke "begame" u Strumica da izbeguvame incidenti. Namesto da demonstrirame mokj.

Курир ти ли си

Ја баш сакам некоја фрка у која ќе ја суспендираат нашата репка, по могучност да ни стават забрана да играме фудбал од 5-10 години. Тоа ќе биде најдобриот можен исход од утакмицата и целиот квалификациски циклус.

@Tikvesija немој така братче.
Па тоа се нашите сограџани.
Ова е едно опшество за сите.
Доста со тој македонски национализам. Па нашите сограџани се културни и сакаат живот и соживот а не национализам.
Јас сум уверен дека утре Арачиново ќе навива за Македонија.
На крајот нема да има поразени.
Победници ќе бидат и двете репрезентации.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom