Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Важи Тиквеш као ќе кажеш.[DOUBLEPOST=1504291754][/DOUBLEPOST]Гледајте бе малку пооптимистички да му ебем матер. Добра репка скоцкавме, што е толку чудно во брзо време да се квалификуваме на некое големо натпреварување;)
Што е добро во репката? :D
Како прво околу репрезентацијата владее очајна атмосфера, со ова раководство на ФФМ, нема ниеднаш да соберат над 10000 публика.
Одбраната е солзи сами капат прости ми.
Барди и Алиоски се играчи во подем, ама вториов можеше да одбере многу подобар тим отколку да игра во втора лига, па макар и била Англиска.
Несторовски и Трајковски исто така ќе играат во втора лига, каде што пола екипа се на смешно ниво.
Има уште неколку играчи што ветуваат како Николов или Спировски, ама далеку сме од сериозна репрезентација.

Што е добро во репката? :D
Како прво околу репрезентацијата владее очајна атмосфера, со ова раководство на ФФМ, нема ниеднаш да соберат над 10000 публика.
Одбраната е солзи сами капат прости ми.
Барди и Алиоски се играчи во подем, ама вториов можеше да одбере многу подобар тим отколку да игра во втора лига, па макар и била Англиска.
Несторовски и Трајковски исто така ќе играат во втора лига, каде што пола екипа се на смешно ниво.
Има уште неколку играчи што ветуваат како Николов или Спировски, ама далеку сме од сериозна репрезентација.

Јебига друже, тоа е твое мислење. Мислам дека, што е најважно по подолго време имаме фудбалери што знаат фудбал, имаат техника, знаат да напраат потег, да шутнат од далеку. Комбинацијата на искусните и дел од младите треба да даде резултат( бар ја верувам во тоа). Баш обратно, мислам дека пред овој натпревар владее многу добра атмосфера во репрезентација ( настрана што секогаш има по некој незадоволен кој не е повикан и се заканува дека нема да игра се додека е тој и тој селектор). Мене лично не ми праи кејф што е Ангеловски на чело на репрезентација, мислам дека со Милевски ( како тренер и како карактер) можеме многу повеќе. Ќе видиме, времето ќе покаже дали овој состав на репрезентативци е далеку од сериозна репрезентација.

Чист гол ни поништија, само нервоза да се полни човек, па и статива, а играта на терен е ептен досадна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom