Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Јас од човек од ФФМ добив 5 карти гратис за вип на северна и стварно на картите пишуваше дека се 50 денари,иначе сигурно 800 ден не би дал за оваа утакмица помеѓу нашите и досадните шпанци.

Tishevski ne mu bil simpaticen na Mileski...a vidovme sho napravi levata strana na shpanija vo nedelata vi skopje So alba isco silva...i gledame shto se slucuva vo momentov na deneshnava utakmica !

Со Албанија ќе сме играле во Струмица??? :confused:

Навистина која е причината што натпреварот се игра во Струмица а не во Скопје..демек за некаква безбедност?..што безбедност кога 80% од домашната публика ќе бидат од Тетово,Чаир и Куманово ..не разбирам...МВР ги мрзи да обезбедат нормални услови како секој натпревар?

затоа што во Скопје ќе има 34 илјади публика, колку што е капацитетот, а тоа е мн потешко да се обезбеди и да се контролира отколку 6 и пол илјади колку што собира стадиончето во Струмица. мн проста математика. во Струмица и да дојдат од Тетово, Чаир и Куманово, пак нема да е таква фрка каква што може да настане во Скопје и ќе е мн лесно за полицијата да ги контролира. Во Скопје пола Македонци и пола Албанци ќе дојдат не за да гледаат фудбал туку за да се тепаат. оди некој нека контролира толкава толпа од две страни. мн е проста причината.

Значи да не се лажиме џабе скокат Албанците не дека е нешто битно фудбалски утакмицата и двете се отепани боси репрезентации ама нема никакви начини да се игра во Скопје, сосема го разбирам потегот на федерацијата да се одигра во Струмица шо е можно потивко за да не му дозволиш ни на љутви од чаир ни на спасе од велес да покажват чија е оваа држава и да се тепат заради фудбалска утакмица побудени од националистички идеи. Колку и да сакаме да сме позитивни просто е невозможно нормално да се изигра во Скопје при вакви поставености во ова општество.

Значи да не се лажиме џабе скокат Албанците не дека е нешто битно фудбалски утакмицата и двете се отепани боси репрезентации ама нема никакви начини да се игра во Скопје, сосема го разбирам потегот на федерацијата да се одигра во Струмица шо е можно потивко за да не му дозволиш ни на љутви од чаир ни на спасе од велес да покажват чија е оваа држава и да се тепат заради фудбалска утакмица побудени од националистички идеи. Колку и да сакаме да сме позитивни просто е невозможно нормално да се изигра во Скопје при вакви поставености во ова општество.

Sekoj Covek koj gi poznava okolnostite taka ke kaze. Mene ne mi e jasno sto se pravat Albancite od Albanija udreni.

Druga varijanta e deka sakat namerno da nastane nekakva guzva koja oni pak ke mozat da ja glorificirat kako sto go pravat toa so Dronot.

Bolni umovi ima megju niv. Vo Strumica ke bide polesno no sepak i tamu planirat da dojat so transparenti republika ilrida i slićno.

нормално, нив им одговара да настане инцидент и да се прекине натпреварот за после да бараат службена победа. ама не знам искрено што им мења бидејќи и да победат и да изгубат пак на Светско нема теорија да одат.

нормално, нив им одговара да настане инцидент и да се прекине натпреварот за после да бараат службена победа. ама не знам искрено што им мења бидејќи и да победат и да изгубат пак на Светско нема теорија да одат.

Sakat da ne ponizat pred domasna publika vo arenata. Da pokazat koj e gaszda.

абе да решаваше нешто натпреваров ќе беше понижување за поразениот, ама ова за ништо не решава, и ние и тие играме ревијален. впрочен, ние веќе ги имаме победено среде Албанија, и сме ги понижиле? не.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom