WeAreWhoWeAre
Mia san mia
- Член од
- 12 јули 2015
- Мислења
- 244
- Поени од реакции
- 511
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Koj e ovoj?Znaci deckoto e najgolem fail. Igraese samo vo prviot natprevar protiv Island i posle se otkaza sakajki da igra za u21 na Albanija, za koj vo ovaj ciklus nema pravo a vo naredniot istotaka e vise prestar.
Neka napravi nekoj meme od ovoj ziti vera. Nesto vo stilot "choses to watch the Euro on TV" živ neka se izede
Кочко треба да даде зелено светло прво.Џабе се обидувате.![]()
аахахахаахахахахаахахКочко треба да даде зелено светло прво.
Другари билеаахахахаахахахахаахах
Упорен е братот, 5 години и кусур, ама тапа работата.
Jaсмир Асани.Koj e ovoj?
отиди си пола саат- саат пред утакмица и ке влезеш без проблем
ауууууу жити се а шо ако сите 20.000 тогаш дојдат ке влезете ли бе одма?
Znaci deckoto e najgolem fail. Igraese samo vo prviot natprevar protiv Island i posle se otkaza sakajki da igra za u21 na Albanija, za koj vo ovaj ciklus nema pravo a vo naredniot istotaka e vise prestar.
Neka napravi nekoj meme od ovoj ziti vera. Nesto vo stilot "choses to watch the Euro on TV" živ neka se izede
Живо ме интересира кај ќе одат тие железните денари, полно беа на земја расфрлани.Еве против Италија со Клипче бевме саат и пол пред почеток па пак имаше гужва и чекавме за влез. Неписмени сме, знам дека грото во задњи момент влагаат ама не е секогаш до нив. Па и она со паричкине што го спомна Џони глупост епска, да сме немале парички, ние сме криви што банкноти не штампаат веќе. Замислите во Германија како што се штедливи таму да му рече на некој на влез, фрли ги паривеАко некој сака да фрли, да ми извинете ама в газ ќе напика нешто и ќе влезе и ќе го фрли. Уживај и дека некој со паричка ќе дофрли до играчите од трибина преку атлетската патека, не се сите потомци на Рори Делап
![]()
Ne znam na kolku utamici na reprezentacija si bila, ama oduvek bilo vaka.Живо ме интересира кај ќе одат тие железните денари, полно беа на земја расфрлани.
Катастрофа е шо ќе го јадат само првите шо влегле, а кога се ствара гужва ништо не гледаат, ни мене ни карта ми проверија само ме пуштија.
Остај тоа, ама чадори па кога запленуваат, а надвор врни истура? Кај и да одам шо било да гледам, а да врни надвор се карам за тој пусти чадор.
Уште малку голи нека не слечат и така да одиме.
А, ме интересира каква им е организацијава ко беше купот Шкендија-Работнички? Пошо се гледаше дека ги соголиле од претресување, со цел арсенал пиротхеника беа влезени, испозапалија све, па трчаа со противпожарни апарати да гасат после од организација.