Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Каква акција направија за голот.
Одлично поставени, само нека продолжат вака. Нека ги стават на Филип 2ри следните натпревари да отидам со мерак да гледам наша репрезентација, не овие А-дрвава.

Каков аматерски фудбал е ова бе?

Абе оваа ја местат,че примат сега 3 гола и одма пресврт за Франција...Неталенти !КУМЕ БОБИ ОДИ СИ ! ФФМ МАФИЈА. !!!:вонзем::вонзем::вонзем:

Така рекоа фановите:backa:

Супер за нас(y), ма да мора да признаеме дека во Франција не играат Коман, Марсијал и Зума. А и некако како сеуште потресени да ми се французиве од бомбардирањата таму

Супер за нас(y), ма да мора да признаеме дека во Франција не играат Коман, Марсијал и Зума. А и некако како сеуште потресени да ми се французиве од бомбардирањата таму
Колку што приметувам, главен играч им е Рабио (од ПСЖ). Се' се врти околу него. 6ката е он така?
А за второво, секако има уддел.

Да да, Рабио им е најзвучно име, Коман се повлече поради повреда. Со Зума не знам што е ама Марсијал уште од август е повлечен во сениорите.

Да да, Рабио им е најзвучно име, Коман се повлече поради повреда. Со Зума не знам што е ама Марсијал уште од август е повлечен во сениорите.

Коман играше за сениорите заедно со Марсијал против Германија, Зума и Лапорт(е) се повредени.. Друго ќе беше со нив во состав, поготово со Зума и Лапорт кој беа повикани, ама наше е да си ја искористиме шансата :) Има доста талентирани во оваа генерација и тоа треба да се искористи, ме изненади и Боби, кој иако сите знаеме како беше поставен на ова место, сепак одлично ги води засега, а и во Вардар си беше солиден, само што беше апла неискусен и знаеше глупост да направи со состав или измени

Ау одбранава :cuc:

И нас Бабунот не ни игра.. како и да е, супер прво, само така да продужат и во второ

Бравос маливе гризат ко будали, трчат ко ненормални. Овие треба да играат за сениорска репрезентација да губат барем ќе трчат и со срце ќе играат. Таман за 3-4 години ќе се уиграт и ќе има некој резултат белким.[DOUBLEPOST=1447593998][/DOUBLEPOST]таман пишав гол примија ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom