Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, да, на заебанција. И ја бев еден од тие, на заебанција....Може е местенка, баш во кладилница на заебанција имаше што ја играа 1-1 3+, убав коефициент беше над 10.
Ајде што седи на средина. Али да седиш на средина и да си 2 метра пред гол линија, очај. На било која страна да ти шутне противникот при ваква поставеност, 99% е гол. 1% се остава за топката да удри у статива. На први тренинзи се учи ова, ако не научиш, јадеш шамари.Мислам дека оној швеѓанецот е добар кога играше сигурен беше
Столе некако не ми е сигурен многу кискови прави,а и како беше поставен , место да пази својата лева страна како единствено каде што можеше Јоветиќ да шутира он на средина...
Не зошто брани кај нас ама и јас го имам истото мислење. Штета ќе биде ако во рок од 1 година не успее да замине од кај нас некаде надвор, но со оглед на некои работи кај нас тешко дека така лесно ќе го пуштат. Баш жално ќе биде ако ме прерасне во квалитетен голман со оглед на тоа како брани..Алексовски од Ѓорче Петров е според мене најнадежен наш голман, подобар е и од Дени Илиев, за Столе не ми се ни коментира, трагично е да се следи неговата кариера после тоа лето во Европа со Работнички.
A ја виде ли реакцијата при првата шанса на ЦГ.А има воопшто минутажа Столе? кај брани?
овој гол е психичка неспремност, 88 минута е, резултат не неконстантност е ова..