STEALTH
God is a DJ
- Член од
- 25 ноември 2011
- Мислења
- 10.765
- Поени од реакции
- 14.888
Кај давам јас братучетка на извитоперена фаца и блага ретардација. Не се будали.
Фала што претпоставуваш дека ќе ја водам со мене, ќе идела она со некој од "браќава".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај давам јас братучетка на извитоперена фаца и блага ретардација. Не се будали.
Да имало како твоите од болница не би те извадиле како новороденче, не па ти да водиш некој. Ем шуто ем боде.Фала што претпоставуваш дека ќе ја водам со мене, ќе идела она со некој од "браќава".

Овие земји се пред нас и у други работи, ама никој не е свесен за тоаНа најновата листа на ФИФА што излезе денеска Македонија падна за 1 место и сега сме 104ти.
Од земјите што се пред нас издвојуваме:
Нигер,Оман,Етиопија,Малави,Јордан,Замбија,Буркина Фасо......
Онака за издвојување е што Романија е 7ма![]()

Ако мислеш на перење пари случајно, не е точно дека се пред нас.Овие земји се пред нас и у други работи, ама никој не е свесен за тоа
А шо имаш против Романија, глеј шо убава музика имаат луѓето.

Шо глеј што убава музика имаат не си постирал линк..Овие земји се пред нас и у други работи, ама никој не е свесен за тоа
А шо имаш против Романија, глеј шо убава музика имаат луѓето.

Мислам дека има.Колку се карти за со Шпанија?и дали уште има?

http://www.mktickets.mk/mkd_spainКолку се карти за со Шпанија?и дали уште има?
Не,само ти си единствен[emoji12]А има уште некој будала шо оди да гледа репреземтација ?!