S
Samurai_Sk
Гостин
Не биди наивен, и да имаме добри играчи за колку пари бе да трчат тие на терен да кршат нозе за победа максимум 3000 и протовиникот да биде јака репрезентација, немој сега за репрезентација не се игра за пари се игра со душа оти дресот на репрезентацијата е чест да го носиш... да да ке ме расплачеш, ти да земаш плата 4 милиони евра годишно плус спонзори, бонуси ова она од клубот кај што играш и ке дојдеш тука ке играш ке се тепаш за 2000,1000 евра максимум. Со репрезентацијата имаш 5 натпревари годишно тоа ти е 15000 евра ако ги победиш сите 5 натпревари, направи ти калкулација 15000 годишно со бонус некоја вечера,ручек со 4 милиони годишно која ке ја избереш. Сега ке излезат патриоти јас подобро да земам 15000 евра македонски отколку 4 милиони италијански да земам да да затоа сите сакаме да бегаме од државата... се е до парите денеска нека дадат од државата, федерација за победа 20 илјади или 30 илјади за победа плус екстра бонуси ке видиш ти што борба ке биде, и како ке се сменат работите. Кога мојата земја,држава ке ме вреднува мене и јас ке ја вреднувам неаКои се тие играчи, кај играат? Во Азербејџан, во Тајланд, во Кипар. Немаме ниту еден играч во Примера, Премиер или Бундес, тоа е најдобар показател колку ни се спремни играчите.
Sent from my P6-U06

Еве го правото
Значи аргументов и тврдењето немаат допирна точка едно со друго.