Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Леле стадионон, бетер од градски у Тетово

75'

Pred malku povtorno Albanija U21 ja pogodi stativata , igraa po ofanzivno i podobro vo 2 pol.

УЧК скандираат :pos:
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 15:41 ---
Лелеле каква шанса утнаа нашиве :facepalm:
Алелуја некоја акција изиграа...
Кој беше овој што утна?
П.с. пичка ви матер скандираат сега :pos:

Дајте линк да гледам на нет на собранискиот канал, на Близу ја нема програмата, а гледам и на веб макс тв исто нема, на зулу пак не уклучува :cautious:

Дајте линк да гледам на нет на собранискиот канал, на Близу ја нема програмата, а гледам и на веб макс тв исто нема, на зулу пак не уклучува :cautious:

Ај малце побарај по каналите, ја има на Близу.

Доказ: Јас сум на Близу и ја гледам.

Ај малце побарај по каналите, ја има на Близу.

Доказ: Јас сум на Близу и ја гледам.

Ја нема веке неколку дена, и прееска одпоново бирав програми, еве сега гледам на МРТ 2 исто има но со албански коментар.

Што им е на напаленине дечица на трибина со безвезни песни уште од самиот почеток? Мислам, не ја разбирам потребата. Зошто да се симињаме на исто ниво као некои други, што ги спомнуваат во песната?

Свашта ебате.

Што им е на напаленине дечица на трибина со безвезни песни уште од самиот почеток? Мислам, не ја разбирам потребата. Зошто да се симињаме на исто ниво као некои други, што ги спомнуваат во песната?

Свашта ебате.
Ај бе не изигравај миротворец!

Ај бе не изигравај миротворец!

Добро, после се жалиме кога и тие пејат. Не разбирам, против Албанија играме, игра Шкендија против некоја наша екипа или што е финтава?

Миротворец рече...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom