Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Кој да игра бе кој да се мења,од колиба во кочина е муабетов.

Немаме играчи,едноставно немаме. Не не бива.
Абе ја тоа одамна го зборам, вие сте запнале за Хари ебаве, сеа видовте на што сме.
Ама барем знам млади деца ќе играат, ќе се трудат, овие лежи лебу да те јадам .
Што изигра Ѓотѓиевски жити се денеска... Еден центар шут салам немаше... Грне баш па напротив изигра добро и стабилно
Не знам, мене баш океј ми изигра, три натпревари во просек еден од подобрите.

IBRAHIMI I DEMIRI NAJDOBRI VECERVA!

Па ти очигледно си во тешка заблуда или си гледал Под сенката на врбите или зет дома зет... За Ибраими да ама Демири беше просечен, а Николче кај ти е или тој не е фудбалер?

Аман бе...
Глеам на форумов популарно е Сител да го нарекуваат Шител, па викам ај и ја да бидам у тренд :D

Иначе сеа за Богатинов има да се грабаат светскиве клубови, има понуди од сите страни да фрчат. Барса на Реал ќе им го купува, Сити на Јунајтед, Баерн на Борусија, Интер и Милан на Јувентус...
Нема глава да дигне сеа од понуди Богатинов !!
МТВ вршеше пренос, не Шител :)

Jas komentiram samo za ovie Demiri i Ibrahimi , poshto igraja super ,a sekogash bile na meta na kajganxhiite , deka se najslabi , ne im se mestata na reprezentacijata...

Drugo e toa shto site vashi drugi se DRVA!!! I shto ne znaat 2 pasovi da napravat , pa i nemaat shut ahahah

Па ти очигледно си во тешка заблуда или си гледал Под сенката на врбите или зет дома зет... За Ибраими да ама Демири беше просечен, а Николче кај ти е или тој не е фудбалер?
Македонец е по потекло.

Аман бе...
Глеам на форумов популарно е Сител да го нарекуваат Шител, па викам ај и ја да бидам у тренд :D

Иначе сеа за Богатинов има да се грабаат светскиве клубови, има понуди од сите страни да фрчат. Барса на Реал ќе им го купува, Сити на Јунајтед, Баерн на Борусија, Интер и Милан на Јувентус...
Нема глава да дигне сеа од понуди Богатинов !!
Абе не ме збуни тоа Шител туку не се пренесуваше натпреваров на таа телевизија, па сега уклучувам телевизор да видам дали јас сум се збунил па има некоја емисија моментално, за натпреварот - на Македонската беше.

МТВ вршеше пренос, не Шител :)
Не му ја сфативте поентата на постот, кажуе за „навивачите“ , а телевизија Сител е сместена на стадион, па за тоа да се по тивки.

џимеј
А на чија телевизија студијата се на стадион ?
Аман бе, логика...
Не му ја сфативте поентата на постот, кажуе за „навивачите“ , а телевизија Сител е сместена на стадион, па за тоа да се по тивки.
АААААААААААААААААААААААА
Се извинувам шо не сватив :D . Се надевам ќе ми простите :)

Jas komentiram samo za ovie Demiri i Ibrahimi , poshto igraja super ,a sekogash bile na meta na kajganxhiite , deka se najslabi , ne im se mestata na reprezentacijata...

Drugo e toa shto site vashi drugi se DRVA!!! I shto ne znaat 2 pasovi da napravat , pa i nemaat shut ahahah
На Ибраими Пандев му намести чиста ситуација, а во други ситуации Ибраими констатно им додаваше пасови на оние деца што собираат топки покрај аут линијата.

Абе не ме збуни тоа Шител туку не се пренесуваше натпреваров на таа телевизија, па сега уклучувам телевизор да видам дали јас сум се збунил па има некоја емисија моментално, за натпреварот - на Македонската беше.

Адресата на Шител е ..? :)

Намерно се прави еуфорија пред утакмица демек многу сме јаки, ке ги искинеме Кроасаните, и после кога го јадеме сите се бедираат без потреба.....ја сум рекол не влагам на стадион. Не сакам некој да ми праи мајнд фак за да собира пари од карти. Иначе не ми се допадна најавата на химните, незнам зошто имаше најава на Хрватски? Колку што ја знам има најава на јазикот на домакинот и на англиски. За изведбата на нашата химна не коментирам, тие оперистите ко на погреб да пееа.

п.с За играта мислам дека нема потреба да коментирам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom