Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mislam deka i nvniot bese ist takov.Smireno
Zaboravivte deka dadovme neregularen gol? Sega vnimatelna igra vo vtoro poluvreme.
Вака ќе ни се распадне играта бе мора Пандев да остане на средината иначе ншто не правимеДобар е Ибраими, ако ништо друго затвара позади. Ми се допаѓа како се бори, штета што ја утна шансата.
Ај што освен Пандев другиве пас не знаат да сврзат, ама да примаш такви голови сепак е резил. Попов сине во ПРЕМИЕР ЛИГА те земаа, а играш како да те земале во општинска лига на Дојран ебате...
Аматерски грешки на одбраната, немам зборови.
Глигоров и Демири џабе ги играат. Мислам океј, не се некои трагедии ама реално што ќар од нив???
Глигоров тежок камен станал, една топка неможе да погоди...
Левата страна ни е проблем во полувремево. Тричко не покажа апсолутно ништо, Хасани лошо почна. Значи може гледам пристрасно како фан на Вардар, ама стварно неможам да сватам што направи Јаневски кога не го стави Георгиев во игра?
Драган не е играч што може во 80 минута да влезе и да разигра се, едноставно му треба сдобра минутажа за да покажен што знае. А знае многу
Мирко нема да го коментирам. Трагедија.
Да сум тренер во моментов, Мирко аут, Георгиев ин.
Георгиев иде на лева крилна, Хасани оди на позицијата на Пандев, Пандев во напад.
Глигоров аут, Тасевски ин со поофанзивни задачи.
Regularen bese nivniot.Mislam deka i nvniot bese ist takov.
Бар се ставил во ситуација за гол,Ивановски се фрли бомбаш,скроз непотребно.аха и паничи ко улав во шеснаестник не знае шо да праи со топката..
Bas ke vidam na snimka go imam, kako da vidov maalku deka bese i toj nedozvolena pozicija, nema vrska, samo konstatiram.. moze ne vidoa kao sto treba. Inace nasiot bese aplaRegularen bese nivniot.
Бртучед да не ти е попов тебе брат,гледам нон стоп го браниш ? Зошто му ги бројам 17-та утакмица по ред,кај е дрво за репрезентација.Ајде идеме Попов ке им здрви еден сеа сите ке ве замолчи![]()