Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Еве ја иднината на голманската позиција (y)
Тоа дека не сум ги сакал Работнички затоа така сум зборел :icon_lol:

Да се надеваме дека Дени Илиев ке се развие како што треба... Потпиша за Арсенал почна да игра за младинците мислам...

Колку што знам Фазли има живеено во Канада како дете и подоцна е преселен во Скопје каде што има живеено само две-три години.
Се шушкаше за тоа дека се исплаќаат суми за одредени играчи бидат викани во репрезентација, ми остана во сеќавање и неговото име.

Он топик

Убав гол на Србиве..
Незнам дали живеел во Канада, битно долги години играше во младинците на Ѓорче, така да тешко дека само 2-3 години живеел тука. Од Долно Нерези е колку што знам. Плус којзнае колку години има, мало морген дека е 1992 година или како и да се води :)

Ова не треба да не обесхрабрува, сепак српската млада репрезентација е една од најдобрите во Европа (во последниве години два пати во финале на Европско) со неколку играчи кои ќе играат во топ 5 лигите.

Бабунски и Трајковски мора да се викнат со А селекцијата уште во првата прилика затоа што Шумуликоски никогаш не бил на нивото на кое тие се сега. А уште колку ќе напредуваат...
Одбраната е слаба, но за среќа имаме јака одбрана вво А селекцијата и доколку ја освежиме офанзивно со младиве момци ќе имаме добри резултати.

Абе а што е оној што има бела коса од страна на глава.Тој изгледа како 40 години да има.

Така така брукајте ја цела Македонија па уште и нека ви аплаудираат. Абе овие фудбалски репрезентации треба да се забранат со декрет, што ако одиграле добри квалификации кога на крајот се посрамотија? Немаме квалитет бе сватете не не бива џабе само се праи фама, очекувам утре слично.

Јебига, ако ништо друго барем у иднина ќе имаме играчи од средината што знаат да играат со топка. :)

Абе а што е оној што има бела коса од страна на глава.Тој изгледа како 40 години да има.

двајца се, близнаците Станков! :D

BD_15221560_152215_2047210a.JPG

и коментаторов почна да се заебава со нив заради косата... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom