Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Едино нешо шо ми се свиѓа кај шкотиве е тоа шо на реваншот ќе си дојдат со многу навијачи кои дефинитивно придонесуваат за позитивна атмосфера пред натпревар.
Другарчиња се големи :D
исто и Велшаните

Едино нешо шо ми се свиѓа кај шкотиве е тоа шо на реваншот ќе си дојдат со многу навијачи кои дефинитивно придонесуваат за позитивна атмосфера пред натпревар.
Другарчиња се големи :D
Каква дешавка имав предходниот пат со момците:pos:Идам со дресот низ поштад проаѓам и ми доаѓа типот,ми вика Wanna swap? И го заглеав онака прво малце,викам сеа да не не го разбрав зашто ми го извади тоа Шкотскиот лош акцент за 0,6 секунди ги кажа зборовиве ама среќа го разбрав:DДресот неговиот запотен го глеам цел ,со пиво изнатурен,али јебига оригинал му беше не за друго:icon_mrgr:(шала)
Сакам да кажам фини луѓе се,ќе има дружба и заебанции,ќе им ги крадеме
438_3.jpg
:D

знае некој официјални состави за србија и мкд у-21? А шкотите имаат најдобри навивачи во европа

знае некој официјални состави за србија и мкд у-21? А шкотите имаат најдобри навивачи во европа
Сеуште нема излезено официјални состави за натпреварот, би требало 1 час пред да испадни.
Проверувај тука од време на време.

Сеуште нема излезено официјални состави за натпреварот, би требало 1 час пред да испадни.
Проверувај тука од време на време.
Ти глеај најди некој добар стрим, тој што го стави назад бара регистрирање...:)

Ти глеај најди некој добар стрим, тој што го стави назад бара регистрирање...:)
Па 1 минута работа е регистрирањето, ако те мрзи, кажи ќе ти пишам во пп јузер нејм и пасворд и така пола кајгана со тој акаунт глеа.:D
Барем сликата е во ред и нема реклами од страна.

Па 1 минута работа е регистрирањето, ако те мрзи, кажи ќе ти пишам во пп јузер нејм и пасворд и така пола кајгана со тој акаунт глеа.:D
Барем сликата е во ред и нема реклами од страна.

И мене.

Можете си со ФБ да се логнете, не бара додатна регистрација ;).

го нема тимов :eek: у први 11, инаку овој ненад крстичик ме плаши мислам најдобар им е од младиве

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom