Македонска фудбалска репрезентација

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.127
Поени од реакции
8.073
Едино нешо шо ми се свиѓа кај шкотиве е тоа шо на реваншот ќе си дојдат со многу навијачи кои дефинитивно придонесуваат за позитивна атмосфера пред натпревар.
Другарчиња се големи :D
исто и Велшаните

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Едино нешо шо ми се свиѓа кај шкотиве е тоа шо на реваншот ќе си дојдат со многу навијачи кои дефинитивно придонесуваат за позитивна атмосфера пред натпревар.
Другарчиња се големи :D
Каква дешавка имав предходниот пат со момците:pos:Идам со дресот низ поштад проаѓам и ми доаѓа типот,ми вика Wanna swap? И го заглеав онака прво малце,викам сеа да не не го разбрав зашто ми го извади тоа Шкотскиот лош акцент за 0,6 секунди ги кажа зборовиве ама среќа го разбрав:DДресот неговиот запотен го глеам цел ,со пиво изнатурен,али јебига оригинал му беше не за друго:icon_mrgr:(шала)
Сакам да кажам фини луѓе се,ќе има дружба и заебанции,ќе им ги крадеме
:D

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе Босанциве ќе се пласираат младиве...изглеа баеги на дорбо е тргнат босанскиот фудбал...

Член од
17 јануари 2011
Мислења
242
Поени од реакции
131
знае некој официјални состави за србија и мкд у-21? А шкотите имаат најдобри навивачи во европа

Член од
14 март 2010
Мислења
16.915
Поени од реакции
16.181
знае некој официјални состави за србија и мкд у-21? А шкотите имаат најдобри навивачи во европа
Сеуште нема излезено официјални состави за натпреварот, би требало 1 час пред да испадни.
Проверувај тука од време на време.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Сеуште нема излезено официјални состави за натпреварот, би требало 1 час пред да испадни.
Проверувај тука од време на време.
Ти глеај најди некој добар стрим, тој што го стави назад бара регистрирање...:)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.915
Поени од реакции
16.181
Ти глеај најди некој добар стрим, тој што го стави назад бара регистрирање...:)
Па 1 минута работа е регистрирањето, ако те мрзи, кажи ќе ти пишам во пп јузер нејм и пасворд и така пола кајгана со тој акаунт глеа.:D
Барем сликата е во ред и нема реклами од страна.

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Па 1 минута работа е регистрирањето, ако те мрзи, кажи ќе ти пишам во пп јузер нејм и пасворд и така пола кајгана со тој акаунт глеа.:D
Барем сликата е во ред и нема реклами од страна.
И мене.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Можете си со ФБ да се логнете, не бара додатна регистрација ;).

Член од
17 јануари 2011
Мислења
242
Поени од реакции
131
го нема тимов :eek: у први 11, инаку овој ненад крстичик ме плаши мислам најдобар им е од младиве

Kajgana Shop

На врв Bottom