Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Одбранава ко швајцарско сирење. Голманов... Ја боље бранам со моиве руки сапуни. Ова е таа шпанска игра на Бабунски. На кој јазик се разбираат овие со Фазли? Не знае да оди. Дрво :facepalm:

ajde dosta bese gledanje fudbal 45 minuti...pet gola da se primat za edno poluvreme, sramota..ne sakam da navreduvam, ama takvi se nastanite na terenot..

А како со ентузијазам ги местеше у жив ѕид ... :D

Како издржале "талентиве" 16 утакмици без пораз

Како издржале "талентиве" 16 утакмици без пораз
Играле со исти таленти како нас.
Со Србија и со Данска на домашен терен се бранеа, да не им свирнеа пенал против Србија, ќе го изгубеа мечот.

ajde dosta bese gledanje fudbal 45 minuti...pet gola da se primat za edno poluvreme, sramota..ne sakam da navreduvam, ama takvi se nastanite na terenot..
Пет гола за едно полувреме, ама како стојат работиве ќе паднат и десет за две полувремиња. Не бе овие се оперирани од срам.

Kolku za sporedba, Dancite koga pobedile doma so Farski Ostrovi (4:0) na poluvreme im dale dva, a nie primame pet za 45 minuti samo

Ги удри славата во глава...
Гачевски и одбраната 0,00000000
Среден ред да кажеме 2
Напад Хасани покажува дриблерски способности, Фазли го нема никаде, по се изгледа отишол на шопинг...
Најдобар во оваа ако може да се каже игра е Бабунски според мене

Нашиот тренер сигурно има што да им каже на паузата од полувремето на играчите.

Нашиве играат очајно. Ама искрено Данциве се машина, страшна екипа имаат. Гледајте само како иде топката од нога до нога без грешка, како под конец. Овие да им ги пуштиш на нашиве сениори ќе им пукнат петарда.

И нормално дека овде извлековме нерешено. Гледајте ја играта на Данска, на прва по земја, на нашиве ниви неможе да играат така, не дека ние сме јаки :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom