Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Ке идам да ја гледам утакмицата,бидејќи од Куманово сум,само да не изедам ќотек од странциве :icon_lol:,ке го видиме сеа тој Давид Бабунски Еф Це Барселона колку е јак :D

Има ли стартни состави некаде?

Стартуваат младинците на Манчестер и Њукасл, Оли Норвуд и Шејн Фергусон... и што бара Гачевски стартер пред Столе?

Стартуваат младинците на Манчестер и Њукасл, Оли Норвуд и Шејн Фергусон... и што бара Гачевски стартер пред Столе?
A Столе кај брани ?
Не сум запознаен баш со неговата состојба, знам дека едно време во Удине ќе одеше, па во Шпанија ..
Да не имате некоја населба во Скопје со исто име како погоре, а да не знаеме.:D

A Столе кај брани ?
Не сум запознаен баш со неговата состојба, знам дека едно време во Удине ќе одеше, па во Шпанија ..

па во Кадиз на позајмица последно нешто што чув за него само не знам дали е првотимец или собирач на топки :D

A Столе кај брани ?
И он скапува во 4т а лига во Шпанија во вториот тим на кадиз можда и пета лигасе тие нз точно

па во Кадиз на позајмица последно нешто што чув за него само не знам дали е првотимец или собирач на топки :D
Логично да е второто чим не е во почетниот состав.
Уствари во Македонија нема ништо според некоја логика, што зборам и ја глупости.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom