Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Ја не знам кој ку*ац .. Мојсов не игра игра Шиков,Мојсов е меѓу најдобрите стопери во Србија,Лазевски исто така еден од најдобрите леви бекови во Србија(Партизан) нека оди тој на лев бек а Попов лево крило,така да Богатинов-Лазаревски-Мојсов-Новески-Лазевски-Чави(Величе)-Тасевски-Попов-Пандев-Тричко-Илчо нешто како 4-2-3-1.

Битно од Сан Марино и Фарски сме подобри, не се жалите :pos:

Од Сан Марино сме ама со Фарски Острови ќе се мачиме :D

Добро барем сме подобри од две селекции, Андора и Сан Марино, а на рамниште сме со Фарски острови...

Ех беее и уште некои викаа следниот циклус добра група сме добиле... има убедливо последни да бидеме

гледајте на светлата стране бе!!!!
Факаме на спортска кога игра Македонија ;)
Па би рекол дека нема некоја пара да фатиш, бидејќи и 7+ ќе биде со 1.20 коефициент, а на некои утакмици може и нема да ја стават како кладилницата не би изгубила пари

абе па и вие не се јадени нашиве затоа вака слабо.
Ќе имаме успеси кога Игорче ќе коментира фудбал!! се надевам он ќе биде во Србија-Ракомет

Шиков гази у пм:pos:
Најдобар стрелец во квалификацискиов циклус:icon_lol:

Шикоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооввввввввввввввввввввввввв :vozbud:

ГООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООЛ.... Мораше така да го прославиме... Кујзнае кога ке имаме повторно можност

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ШИИИИИИИИИККККККОООООООООООООООВВВВВВВВ

ГООООООООООООООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ :pos::pos:

забораив дека на наше рамниште се сега и Луксмбург, Лихтенштајн и Малта, репрезентации што ги пуневме на времето...

абе па и вие не се јадени нашиве затоа вака слабо.
Ќе имаме успеси кога Игорче ќе коментира фудбал!! се надевам он ќе биде во Србија-Ракомет
само што го спомнав Игорче одма гол ви викам јас он е нашата АМАЈЛИЈА!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ШИИИИИИИИИККККККОООООООООООООООВВВВВВВВ

ГООООООООООООООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ :pos::pos:

забораив дека на наше рамниште се сега и Луксмбург, Лихтенштајн и Малта, репрезентации што ги пуневме на времето...
Лихтенштајн 1-11 Македонија глеаш дека не сем за фрлање :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom