Каков дуел за трето Ако загубиме од Данска ќе играме за трето место со поразениот од дуелот Чешка- Република Ирска
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каков дуел за трето Ако загубиме од Данска ќе играме за трето место со поразениот од дуелот Чешка- Република Ирска
Италија кога изгуби од Македонија играше за трето место со ТурцијаВрска нема муабетов, не знам од кај го ископа![]()
Седи кецВрска нема муабетов, не знам од кај го ископа![]()

Седи кец
Автоматски споено мислење:
Прекрасен коментар од главниот на судиска организација во ФФМ, бранејќи го идниот шпиц во репрезентација.
Солзи ми потекоа.
Прегледај го приврзокот 462430
Синот бил деградиран ради позицијата на татко му и поради тоа НЕЗАСЛУЖЕНО ЌЕ БИДЕ ИЗОСТАВЕН ОД РЕПРЕЗЕНТАЦИЈАТА![]()
Седи кец
Автоматски споено мислење:
Прекрасен коментар од главниот на судиска организација во ФФМ, бранејќи го идниот шпиц во репрезентација.
Солзи ми потекоа.
Прегледај го приврзокот 462430
Синот бил деградиран ради позицијата на татко му и поради тоа НЕЗАСЛУЖЕНО ЌЕ БИДЕ ИЗОСТАВЕН ОД РЕПРЕЗЕНТАЦИЈАТА![]()
Ти прво врати се од Србија у Македонија почни да живееш, па после коментирај за сојуз, лига и македонска репрезентација, пичко една смрдлива!Извинете за оф топиков.
Случајно влегов на неговиот профил, она е плач мајке Божије. Овие што ги делегира да судат му лижат газ отворено преку постови, а заедно со нив тоа му работат на Масар. Ме подсеќаат на поданиците на еден политичар кој е во соседството.
Да ти ебам таков сојуз и се.
Ти прво врати се од Србија у Македонија почни да живееш, па после коментирај за сојуз, лига и македонска репрезентација, пичко една смрдлива!
Се потпишал Партизанен Бандитен и ми коменитира за МАКЕДОНСКА репрезентација. Мрш крв ти јебем.
Море и тебе и све шо ти е најмило на кур да ве набодам. Дојди во Македонија да живееш, крв ти ебам ја твоја !!!!!!!!Moре гомнар ниеден, немој ти да ми кажуваш кај јас да се вратам и што да правам, се ли да ти ебам. Немој да копам мислења кај плукаш по Македонија и репрезентацијата, не ми изигравај патриот, наркоман ниеден.