Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Луксембург е прејак подобро да играме со Фарски или Сан Марино а со вториве имаме и шанси за победа.

Јас сепак би пробал и со некој надвор од Европа. Соодветни противници би биле Барбадос, Фиџи, Аруба, Вануату, Пакистан, Лаос, Тахити, Киргизија, сѐ репрезентации по мерка на нашата.

http://www.sport.com.mk/default.asp?ItemID=402B93F755B8DC45BA8B009680A527FF

И во мал фудбал сме биле ТЕШКИ МЕСТАЧИ...:tapp:
Крушата под круша паѓа,какви колеги од голем фудбал,такви фусталци:D
Изгледа сакале да ја наместат утакмицата со Хрватска во квалификациите во Баку,и тоа на точен резултат 3-1 за Хрватите..:pipi:
Се уплаќале тешки пари по кладилниците низ Скопје...
Арно ама Хрватите ни бапнале уште еден гол пред крајот и мечот завршил 4-1:pos:
И после нашите збеснале,се расправале со судиите,со Хрватите,капак на се се фатиле и меѓусебе за гуша:D
И на крај бесот го истуриле вез соблекувалните...(се искршиле)..
Браво бе,која стока значи..
Ако не не бива за играње,барем за местење сме мајстори...:pipi:

Море ај што викаше Ѓоре да се забрани клубскиот фудбал на пет години,ама треба да се забранат и сите настапи на македонската фудбалска репрезентација во фудбал и футсал.И тоа во сите категории.
Само се бламираат,ебате клошарите.Нека земат пример од кошаркарите и ракометарите.

не тошак,сер алекс да дојде не ја оправа нашава репрезентација.освен пандев,попов и тричковски што вредат.ова другово ништо.толку и без срце да се игра и се не сум видел,мака ми е више да ги гледам

Mnogu interesen transfer mu se sprema na mojsov nov kandidat e Auxerre ali da ne zavrsi kako popov bolje neka ide vo rusija

Официјално, Луксембург - Македонија на 29 февруари...

Одлична можност за спаринг против репрезентација од наш ранг.

не тошак,сер алекс да дојде не ја оправа нашава репрезентација.освен пандев,попов и тричковски што вредат.ова другово ништо.толку и без срце да се игра и се не сум видел,мака ми е више да ги гледам

брат не дека не им се игра.Толку знаат да играат :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom