DracevoTheCity
Чиста Македонија !
Мува по гомно лази - ооовај де по Харалампие....
Ти ебем,кај нашол па овој филе да го вика,2 чисти нема од Мак фудбал....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мува по гомно лази - ооовај де по Харалампие....
Дишеш ти???znaci vaka.Koa gostuvavme kaj Vardar sezonava,na putarina znaete stoevme cas i nesto poradi bezbednosni pricini.I tamu si praevmo muabet so specialcite,edniot mi vika,abe decki vie ne treba megu sebe da se tepate,treba zaedno da navivate za Makedonija koa igra.Normalno se nasmeav i mu kazav deka toa ne e mozno.Ama toa me prinudi za moment da razmislam dali bi mozelo da si oprostime za site megusebni etnicki slucuvanja dosea,i da go napravime toa(znam deka nema nikogas da ve bodreme) ali cisto taka sakam vase mislenje,dali bi ne primile i zaboraile i vie i nie seto pominato![]()
Ако сами чуствувате дека треба да навивате за оваа држава..слободноznaci vaka.Koa gostuvavme kaj Vardar sezonava,na putarina znaete stoevme cas i nesto poradi bezbednosni pricini.I tamu si praevmo muabet so specialcite,edniot mi vika,abe decki vie ne treba megu sebe da se tepate,treba zaedno da navivate za Makedonija koa igra.Normalno se nasmeav i mu kazav deka toa ne e mozno.Ama toa me prinudi za moment da razmislam dali bi mozelo da si oprostime za site megusebni etnicki slucuvanja dosea,i da go napravime toa(znam deka nema nikogas da ve bodreme) ali cisto taka sakam vase mislenje,dali bi ne primile i zaboraile i vie i nie seto pominato![]()
Што е толку чудно (ради смајлито?)Новевски постигна гол против Нинберг во победата на Маинц од 3-0![]()
Што е толку чудно (ради смајлито?)