TheTrooper
Психијатриски случај
- Член од
- 27 април 2009
- Мислења
- 6.833
- Поени од реакции
- 6.392
Од младиве што се кои играчи имаат потенцијал да бидат доволно квалитетни да заиграат во некоја од појакиве лиги ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Според мене голманот Алексовски, Даре Велковски ако се посвете на фудбалот повеќе,Зајков веќе игра во Белгија, може да напредува, Радески има можност исто така да заигра у некоја од подобрите лиги, летото имаше шпекулации дека Мајорка го потражиле.Другите незнам, Бабунски ако престане да филозофира и се уозбиле може да напрае каква-таква кариера.Од младиве што се кои играчи имаат потенцијал да бидат доволно квалитетни да заиграат во некоја од појакиве лиги ?
Тошевски, Велковски, Барди, Радески и РистевскиОд младиве што се кои играчи имаат потенцијал да бидат доволно квалитетни да заиграат во некоја од појакиве лиги ?
Од младиве што се кои играчи имаат потенцијал да бидат доволно квалитетни да заиграат во некоја од појакиве лиги ?
Реално?Од младиве што се кои играчи имаат потенцијал да бидат доволно квалитетни да заиграат во некоја од појакиве лиги ?
И јас би ја одбрал Чуприна џуниор, јебига![]()
Ни во маало не играмЗатоа и ти играш фудбал само у маало, а не у ЛШ.![]()
Знаеш да процениш талент, ама со проценкиве на јаки женски изглеа послабо ти идеИ јас би ја одбрал Чуприна џуниор, јебига[DOUBLEPOST=1473336782][/DOUBLEPOST]
Реално?
Никој![]()
Е баш добра споредба. Чоп е многу добар бенчмарк за талент. Играч што не е многу талентиран, но таман за да влезе во некоја од појаките лиги.Даре е сигурно подобар и поталентиран од Чоп и сличните на нему.
Штета што е папучар и типичен македонски (не)спортист па не отиде во Динамо. Еј таква прилика треба да си луд да испуштиш, да играш во ЛШ тим. Има среќа што сепак е во Вардар па уште може да го примети некој од асален клуб и да го купи.
Ако се пласираат на ЕП ќе имаат огромна прилика за трансфер во солидни екипи, на тоа првенство врие од скаути и сечија добра игра е забележана. Велковски и Алексовски најмногу двојат, но и Тошевски, Зајков, Барди, Ангелов можат да најдат место во добар клуб. Радески е преценет.
Затоа Кенија и Етиопија се веле сили у фудбалот, пошто имаат кондиција и сила да трчаат 2 недели без престан.