Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Ај здравје, се глеа и на него дека му е криво.

Глуп Шипо.:pos::pos::pos:
Иначе не се лоши, уствари се добри. Само ме занима дали у овакво темпо можат и второто полувреме да го изиграат.

Aвтогол на сезоната. Како си го брцна шипово ццц :tapp::D.

Сега ке уклучам стрим али за овие децава заслужуваат пренос а не овие бедиве утре со Бугарија (валјда ке има)
Инаку сакав за овој Милевски да искоментирам го поштовам типов и со Вардар и тука прави солидни резултати

Се повлекоа безвезе...
Какви први 20минути изиграа, модерни, со посед топка, со акции со контри со СФЕЕЕ :))

Како и да е дечкиве се единствената светла точка, ако воошто има такво нешто у нашиов фудбал...

Не знам зошто не правите разлика меѓу свесно и принудно повлекување. Се "повлековме" пошто нивните играчи се одлични индивидуалци и мора да удвојуваме, утројуваме, па некогаш и тоа не помага.

Изгледa вo Ѓoрче несмее дегaнжмaн преку центaр ебaте [emoji53] 10 дегaжирaњa нa Кoпчaр пуленoт дo шеснaесетник ебaте тoa гoлмaнoт

Изгледa вo Ѓoрче несмее дегaнжмaн преку центaр ебaте [emoji53] 10 дегaжирaњa нa Кoпчaр пуленoт дo шеснaесетник ебaте тoa гoлмaнoт
Да не заврши некоја дугачка лопта у Еленче.:D

Штоперите дегажираат место него за Ѓорче. :D

Треба паметно да играме,контри ќе има тука за нас уште многу.
Како минува времето ќе мора да напаѓаат овие,штета што си дадовме сами гол...ќе беше полесно ама океј.
Се дешава,лошо ја зафати топката тоа е.

Свесно повлекување не можеш да праиш у 22 минута...
Муабетот ми беше дека играа одличен фудбал и го контролираа натпреварот, сега све се сведува на контра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom