B
Beck's
Гостин
Положани 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Дамчевски,тешко повреден е.Бреда го отпиша веќе .Во слична ситуација е и овој Матич,од стартер во клупа го бутнаа.Бреда катастрофа е оваа сезона,повеќе примени од дадени голови имаат.Дека е тај штоперо шо игра негде у Холандија,против Украина игра прв состав?
Без лев бек?
Мислев дека е стопер само.Кире Ристевски игра лев бек.
Од кај тоа дека бил тешко повреден? Точно дека Бреда веќе го батали, но не поради повреда...Дамчевски,тешко повреден е.
facepalm
.Сега,во моментов е повреден,не зборам дека тоа причината ! Одамна знам дека го батали ја па ни транфер не направи зимава .Дали Бошко ќе го вика сеа па и не е во можност,повреден е Дамче,погрешно си ме читалОд кај тоа дека бил тешко повреден? Точно дека Бреда веќе го батали, но не поради повреда...
Во врска со лев бек: Георгиевски е земен за таа позиција, он игра ЛБ во Австралија. Кире Ристевски е тек како принудна опција во случај на повреда на Даниел, со оглед на тоа што не повикал други бековиfacepalm
.
Покрај Положани и К. Ристевски, морам да кажам дека не разбирам што имало потреба и од Тодоровски. ОК си е играчот, ама не е баш за во репрезентација, а и не гледам кај има во случајов простор за него на толку крила и офанзивци во составот: Ибраими, Абдурахими, Трајковски, Хасани, Радески, Блажевски, Велкоски и Ѓуровски. Изгледа Блаже само како за десен бек ќе стои како опција, но и за таа позиција не ми е логичен избор, боље тогаш Брдаровски да го зеле
[DOUBLEPOST=1426611143][/DOUBLEPOST]
Попов не е у форма.Лошо изигра за Вардар.Каде бе без Попов?
Добро, те разбрав дека не сакаш да кажеш дека тоа е причината зошто не игра за Бреда, но сепак немав појма дека бил повреден, не знам како уопште се повредил при неиграње и не тренирање лолСега,во моментов е повреден,не зборам дека тоа причината ! Одамна знам дека го батали ја па ни транфер не направи зимава .Дали Бошко ќе го вика сеа па и не е во можност,повреден е Дамче,погрешно си ме читал![]()