Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Па би требало нерешено да извадиме. А, шо викате? Или да не летаме у облаци?
Па реално иаме шанси, само треба да не дозволиме да ни ја земат топката, ако ја играме нашате препознатлива игра и не им дозволиме на шпанците да воспостават контрола на играта мислам дека може да очекуваме победа од 2-3 гола разлика.
Секако, мислам дека селекторот и играчите ќе успеат да ги искористат слабостите на шпанскиот тим.

Од тоа што го имам гледано Марјан Радески досега, мислам дека ќе ни биде идниот носител на репрезентацијата, тој е the next big thing. Гент се интересираа за него ама сакаа им го земат на Металург за џабе, се глупираа некои портали кај нас прашувајќи зошто е повикан, Марјан со неговите 19 години ако добие шанса, гарантирам дека ќе покажи колку многу вреди.

За тие што не се многу информирани еве

Од тоа што го имам гледано Марјан Радески досега, мислам дека ќе ни биде идниот носител на репрезентацијата, тој е the next big thing. Гент се интересираа за него ама сакаа им го земат на Металург за џабе, се глупираа некои портали кај нас прашувајќи зошто е повикан, Марјан со неговите 19 години ако добие шанса, гарантирам дека ќе покажи колку многу вреди.

Kako sto mi go imaat kazano,seljaciste na nivo,e od toa nema da go bide garantiram takvi kako nego mnogu imalo,go imale vo nozete,go nemale vo glavata.

Sent from my GT-S6500D using Tapatalk 2

Kako sto mi go imaat kazano,seljaciste na nivo,e od toa nema da go bide garantiram takvi kako nego mnogu imalo,go imale vo nozete,go nemale vo glavata.

Sent from my GT-S6500D using Tapatalk 2
Не знам кој те информирал за таква работа, можам да ти гарантирам дека не е точно.
А, ако мислиш на тоа дека е сељачиште заради тоа што потекнува од село блиску до Прилеп, тогаш секоја ти чест. Мирно дете, спуштено на земја и отсекогаш беше единствен кој видеше вистински спортски живот. Уште од мал играше со деца поголеми по две генерации од него и си успеа, само љубоморни луѓе можат да зборуваат лошо за детево, стварно е за пример.

Па реално иаме шанси, само треба да не дозволиме да ни ја земат топката, ако ја играме нашате препознатлива игра и не им дозволиме на шпанците да воспостават контрола на играта мислам дека може да очекуваме победа од 2-3 гола разлика.
Секако, мислам дека селекторот и играчите ќе успеат да ги искористат слабостите на шпанскиот тим.
Чекај, за кои шпанци збориш. Третолигашиве или минатите светски шампиони? Ја за првиве :D

ќе мора некако да го сопреме Раул Кармона, брз, продорен играч со одлична техника. Начо Вердес има опасен шут, никако не смее да му се дозволи да шутира, особено не внатре во шестнаесетник. по лева страна не знам Бошко кој ќе го стави фластер на Дејвид Маркина, кој и да биде се надевам ќе се покаже и нема мн пати мајмун да излезе. напред бо требало почесто да влегуваме во шестнаесетник оти Енрике Сампедро е склон кон правење пенали, тука да ги фатиме со еден пенал и црвен и го добиваме натпреварот.

Последно уредено:
Ајде малце оптимизам, нема кај да бегаат и третолигашот и Шпанија. Да искористиме додека се во хаос :sneaky:

значи не е третолигаш туку е четвртолигаш, има разлика ;) лигата се вика Терсера Дивисион, што во превод значи трета лига, ама во Шпанија лигашкиот систем е Примера (прва лига), Сегунда (втора), Сегунда Бе (трета) па Терсера (четврта). затоа има забуни :)

Сме тепале денес 4:0. Стрелци на головите биле Јаховиќ,Трајковски,Крсте Велкоски и Костовски.

Новиот дрес е гледам со различна комбинација од презентацијата што беше,таму беше целосно бела, но на фотогалеријата на Екипа,се со бело-црна комбинација на мечот со Торе Леванте ...Навистина одлично изгледа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom