Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па реално иаме шанси, само треба да не дозволиме да ни ја земат топката, ако ја играме нашате препознатлива игра и не им дозволиме на шпанците да воспостават контрола на играта мислам дека може да очекуваме победа од 2-3 гола разлика.Па би требало нерешено да извадиме. А, шо викате? Или да не летаме у облаци?
Од тоа што го имам гледано Марјан Радески досега, мислам дека ќе ни биде идниот носител на репрезентацијата, тој е the next big thing. Гент се интересираа за него ама сакаа им го земат на Металург за џабе, се глупираа некои портали кај нас прашувајќи зошто е повикан, Марјан со неговите 19 години ако добие шанса, гарантирам дека ќе покажи колку многу вреди.
Не знам кој те информирал за таква работа, можам да ти гарантирам дека не е точно.Kako sto mi go imaat kazano,seljaciste na nivo,e od toa nema da go bide garantiram takvi kako nego mnogu imalo,go imale vo nozete,go nemale vo glavata.
Sent from my GT-S6500D using Tapatalk 2
Чекај, за кои шпанци збориш. Третолигашиве или минатите светски шампиони? Ја за првивеПа реално иаме шанси, само треба да не дозволиме да ни ја земат топката, ако ја играме нашате препознатлива игра и не им дозволиме на шпанците да воспостават контрола на играта мислам дека може да очекуваме победа од 2-3 гола разлика.
Секако, мислам дека селекторот и играчите ќе успеат да ги искористат слабостите на шпанскиот тим.
Шпанија бе друже, светската велесила.Чекај, за кои шпанци збориш. Третолигашиве или минатите светски шампиони? Ја за првиве![]()
Аморе мене постот за пријателската со Торе Леванте ми беше. Затоа прашав дали имаме шанса за нерешеноШпанија бе друже, светската велесила.![]()