C
Castiel
Гостин
Да бе публиката е крива што имаме инвалиди репрезентативци... Публиката е крива што е најтрагично на моменти воопшто не се ни трудеа... Публиката е крива што Нурединовски прима голови од 40 метри. Нека играат бар со срце никој нема да им свири....ама со влечење по терен и никакво залагање незнам зашто би имало друга реакција..Реално повеќето и не давате правилна критика кон Македонија и разочаран сум поради таквата постапка ... Македонија на последните квалификации признајте дека добро игравте,дефинитивно најефикасни бевме досега според игра и прикажаното и рамноправност на игра ... Каде паднавме и зошто последно место последно место освоивме ... е паѓање на моралот кај повеќето играчи и недавање подршка од страна на публиката кога требаше најмногу кога и дури бевме чекор на најдобар пласман досега ... од моментот кога игравме во Скопје пред домашната вештачка публика кога буваа над нашите на полувреме и кога според мене оправдано Чеде ви го покажа средниот прст кон вас за начинот на подршка ... Уше повеќе ги докрајчивте плус и глупавиве медиуми да направат уше повеќе влијание врз играчите, пропадна атмосферата,се скараа меѓу себе играчите,Чеде си отиде,висок пораз од Србија,последно место,после тоа уше повеќе судир од играчите меѓу себе,Тасевски,Ибраими,Пандев,комшијата Едис Јахович ... се изгуби стабилност ... наместо да одржуваме и да надградиме од година во година подобра игра ... Извинете,но вината не ја барајте кај фудбалерите или моменталново ФФМ управа кое конечно почна да ги решава проблемите кај мак фудбалот полека ... Вината е кај публиката која ме разликува и дунда само и уште повеќе критикува наместо да каже и да каже реално,дури и да пофали ако се прави добро нешто ... Гази гази гази догази па гзот ми е крив што вака е состојбата ... ако има проблем,што не вршевте притисок за решение на ситуацијата на фудбалот досега,кога се најавуваа протести пред Ффм, очајни 10 луѓе се појави ја само на протест и траеше само 4 дена ... Што не се покажавте како Босанците кога дури и порадикално одеа, го направи ја седиштето на ФСб лом .... па после се среди ситуацијата со репрезентација,доведоа свои од дијаспора од сегде и еве ги во Бразил ?! Дволичност ....[DOUBLEPOST=1393261359][/DOUBLEPOST]Реално повеќето и не давате правилна критика кон Македонија и разочаран сум поради таквата постапка ... Македонија на последните квалификации признајте дека добро игравте,дефинитивно најефикасни бевме досега според игра и прикажаното и рамноправност на игра ... Каде паднавме и зошто последно место последно место освоивме ... е паѓање на моралот кај повеќето играчи и недавање подршка од страна на публиката кога требаше најмногу кога и дури бевме чекор на најдобар пласман досега ... од моментот кога игравме во Скопје пред домашната вештачка публика кога буваа над нашите на полувреме и кога според мене оправдано Чеде ви го покажа средниот прст кон вас за начинот на подршка ... Уше повеќе ги докрајчивте плус и глупавиве медиуми да направат уше повеќе влијание врз играчите, пропадна атмосферата,се скараа меѓу себе играчите,Чеде си отиде,висок пораз од Србија,последно место,после тоа уше повеќе судир од играчите меѓу себе,Тасевски,Ибраими,Пандев,комшијата Едис Јахович ... се изгуби стабилност ... наместо да одржуваме и да надградиме од година во година подобра игра ... Извинете,но вината не ја барајте кај фудбалерите или моменталново ФФМ управа кое конечно почна да ги решава проблемите кај мак фудбалот полека ... Вината е кај публиката која ме разликува и дунда само и уште повеќе критикува наместо да каже и да каже реално,дури и да пофали ако се прави добро нешто ... Гази гази гази догази па гзот ми е крив што вака е состојбата ... ако има проблем,што не вршевте притисок за решение на ситуацијата на фудбалот досега,кога се најавуваа протести пред Ффм, очајни 10 луѓе се појави ја само на протест и траеше само 4 дена ... Што не се покажавте како Босанците кога дури и порадикално одеа, го направи ја седиштето на ФСб лом .... па после се среди ситуацијата со репрезентација,доведоа свои од дијаспора од сегде и еве ги во Бразил ?! Дволичност ....