Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Да да, од Ѓорче 2 е, во Кочо учеше :)

Знам, генерација пред мене, го знам од физичко онака, имам играно против него :pos: Ако е тој што мислам, сепак не верувам многу Јаховиќ да има така слични. Само не знам дали беше од Сарај или од Ѓорче 2. :D

Знам, генерација пред мене, го знам од физичко онака, имам играно против него :pos: . Само не знам дали беше од Сарај или од Ѓорче 2. :D
Од 2 e, сестра му Адиса се вика, јас со неа се знам повеќе, со него само на здраво :icon_mrgr:

Па добро, бе, лавови македонски, па има ли некоја балканска репрезентација која би ја победиле во мометов??!
Освен Косово шо нема репрезентација..
Инаку може и они се појаки.

Со овие играчи ако играме и наредните циклуси само ќе изгубиме уште 8 години и пак ништо.
И без тоа нема никогаш да се пласираме на светско или европско.

Па добро, бе, лавови македонски, па има ли некоја балканска репрезентација која би ја победиле во мометов??!

Со овие играчи ако играме и наредните циклуси само ќе изгубиме уште 8 години и пак ништо.
Кое црно Косово знаеш какви таленти имаат тие, да влезат во ФИФА и УЕФА и да направат репрезентација и од нив ќе го јадеме. :icon_mrgr:

Свиркање на химна , ословување како фиром уште што треба да ни направи белградскиот пашалук за да ги снема оние кои сеуште лигите им течат по шајкачите.

Кое црно Косово знаеш какви таленти имаат тие, да влезат во ФИФА и УЕФА и да направат репрезентација и од нив ќе го јадеме. :icon_mrgr:

Значи послаби нема.
Ние сме тие... Пациенти.

Се дури мафијата работи во ФФМ - ќе се радуваме на четврто место во групата. Ако некогаш стигнеме до таму.
Свиркање на химна , ословување како фиром уште што треба да ни направи белградскиот пашалук за да ги снема оние кои сеуште лигите им течат по шајкачите.
Да ни играат со штаки??o_O

ИМА!

Сите психијатри на овој свет нема да им го поправат комплетниот недостаток на талент и двете леви нозе што ги имаат.
Кога ќе завршат со нозете, нека им закачат и по две мадиња ако имаат време. Не мора оригинал да бидат,какви се најдат такви. :D

Рака на срце и ние не сме нешто поарни..лани и ние свиревме по нивната..мене после тоа 4 дена грло ме кинеше,не сме цвеќе и ние ај..

Џабе што се постави Чедо ко основа и не се чудам што замина ко демек он беше крив што изгубивме од Шкотска. Нејсе катастрофа е се.

И моментот кога коментаторот им се заблагодарува на РТС што им излегле во пресрет :tapp::pos: .
Работава „А ти се лепо извини, Џура че ти опростити што те је тукао„ http://www.youtube.com/watch?v=ymKh36HUlUM
Зошто бе имаме во државава повеќе лигуши отколку невработени?

Кога ќе завршат со нозете, нека им закачат и по две мадиња ако имаат време. Не мора оригинал да бидат,какви се најдат такви. :D
Пинг-понг топчиња мејби?:icon_lol:

Рака на срце и ние не сме нешто поарни..лани и ние свиревме по нивната..мене после тоа 4 дена грло ме кинеше,не сме цвеќе и ние ај..
Јас и тогаш го осудив свиркањето и секогаш осудувам свирење на химна, било чија. Химна мора да се почитува и не смее да се свири!
Единствената разлика меѓу сега и тогаш е што тогаш имаше провокација со вадење на грчко знаме во Скопје на меч тотално неповрзан со Грција.
Сега немаше никаква провокација од наша страна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom