Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Одлично е што диктираме темпо и игра , ни треба само агресивност малку,поодлучност ..... инаку многу добро е засега,ми се допаѓа :) Напред Македонија !!! :) :)

Одлично е што диктираме темпо и игра , ни треба само агресивност малку,поодлучност ..... инаку многу добро е засега,ми се допаѓа :) Напред Македонија !!! :) :)

Од ко знам за себе диктираме во у-21 ама секоја утакмица под 3 гола примени не сме.

овој па Црнецов еј ,,,, ехехеее
--- надополнето: 10 септември 2013 во 17:24 ---
Од ко знам за себе диктираме во у-21 ама секоја утакмица под 3 гола примени не сме.
problem e sto nema agresivnost ,mnogu se pazat .... dobro e sto diktrirame , no od odbranata igracite se katastrofa ...... :(

Зашто црвен? Изгаснав стрим... Ме нервира и коментаторот...

На 4:0 ќе дајме 2 гола од кога веќе ќе се откажат и Филе ќе речи дека не среќно сме загубиле, таа е судбината на оваа репрезернтација.
И шо му е замислата со Драгарски заден везен ко е класичен штопер.

2-1 намалиле младинците со играч помалце. Николов стрелец.
Кој е овој Дамчевски што добил црвен ?

2-1 намалиле младинците со играч помалце. Николов стрелец.
Кој е овој Дамчевски што добил црвен ?
http://www.transfermarkt.co.uk/en/aleksandar-damcevski/profil/spieler_217918.html
Македонски Французин е .... :)

абе како ни треба очајно нашиве да се учат тактичко знаење .... одлични сме , имаме голем квалитет но тактички како се поставуваат,до каде треба да одат,како акција да се прави,тука лоши сме .... :(

Ги обожавам Шкотланѓаниве еј. Се почесто да играме против нив, навивачиве се феноменални, во секоја смисла.

30-year-old Macedonia captain Goran Pandev win his 73rd cap tonight. He has more International goals than the full Scotland starting XI.

Scotland XI: Marshall, Hutton, Martin, Hanley, Whittaker, Brown, Mulgrew, Bannan, Maloney, Anya, Naismith.
--- надополнето: 10 септември 2013 во 20:13 ---
Им ги нема Чарли Адам, Флечерите и Џордан Роудс, сега ако не ги тепаме, никад.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom