CecaXYZ
rookie
- Член од
- 26 ноември 2022
- Мислења
- 200
- Поени од реакции
- 87
Ако не грешам, за вакви работи на запад се оди во затвор и тоа дебело. А фирмата (и ближа околина) фајронт forever.Ботовска комисија за ХВ да расчепка кој имал сознание дека извесна кутра и занемарлива ,,САВА'' ќе купува, и тој негативецот се здобил предвременски со хартии од вредност со лични средства од минорна банка и потенцијални идни интереси ? WHAAAT? Јас очигледно не сум за овој свет.. . Невидена трансгресија у слободен пазар и пристап на информации, грев пар екселанс у економски 21ви век.
Иако не сум некој фан на ставовите на ТЕНДО, потајно посакувам да бидам како него пошо колку и да е добар у истите ставови и идеи за идни случувања толку му се закачивте да го потонете при секој ваш неуспех и неидејност. Дои бе мене земете ме и у КХВ, МСЕ, ЦД, Папатакај сакате да ви се објаснам зошо у инвестирање не смее да постои морал и етика како у вашата субјективна парадигма. Тука сме за да се натпреваруваме, не да се сакаме и кумуваме. Победува тој шо прв ќе ја совлада вештината да ги порази останатите, не гледам апсолутно нишо спротивно на ова...
Зе мене лично, причина повеќе да се селам подалеку од МСЕ
кај сакате да ви се објаснам зошо у инвестирање не смее да постои морал и етика како у вашата субјективна парадигма. Тука сме за да се натпреваруваме, не да се сакаме и кумуваме. Победува тој шо прв ќе ја совлада вештината да ги порази останатите, не гледам апсолутно нишо спротивно на ова...

.