CecaXYZ
rookie
- Член од
- 26 ноември 2022
- Мислења
- 196
- Поени од реакции
- 87
Ако не грешам, за вакви работи на запад се оди во затвор и тоа дебело. А фирмата (и ближа околина) фајронт forever.Ботовска комисија за ХВ да расчепка кој имал сознание дека извесна кутра и занемарлива ,,САВА'' ќе купува, и тој негативецот се здобил предвременски со хартии од вредност со лични средства од минорна банка и потенцијални идни интереси ? WHAAAT? Јас очигледно не сум за овој свет.. . Невидена трансгресија у слободен пазар и пристап на информации, грев пар екселанс у економски 21ви век.
Иако не сум некој фан на ставовите на ТЕНДО, потајно посакувам да бидам како него пошо колку и да е добар у истите ставови и идеи за идни случувања толку му се закачивте да го потонете при секој ваш неуспех и неидејност. Дои бе мене земете ме и у КХВ, МСЕ, ЦД, Папата кај сакате да ви се објаснам зошо у инвестирање не смее да постои морал и етика како у вашата субјективна парадигма. Тука сме за да се натпреваруваме, не да се сакаме и кумуваме. Победува тој шо прв ќе ја совлада вештината да ги порази останатите, не гледам апсолутно нишо спротивно на ова...
Зе мене лично, причина повеќе да се селам подалеку од МСЕ