Македонска берза

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonian
  • Време на започнување Време на започнување
Последно уредено:
Би се воздржал од давање конкретни коментари во врска со акционерското собрание на Пекабеско сѐ до излегувањето на официјалниот записник. Засега можам да кажам дека на културен, цивилизиран и легален начин се боревме за своите права како мали акционери и дека во ниеден момент не ги ставивме нашите лични интереси пред интересите на компанијата, а со ваквиот конструктивен пристап ќе продолжиме и во иднина.

Ne znam dali e vistinsko mesto forumov da se postira ova, ama aj... :cool:

Pretposleden pasus:
Покрај оваа донација во Град Скопје, „Еколог” група разговара со надлежните органи за капитална инвестиција за воспоставување на модерна универзитетска здравствена клиника за полошкиот регион, во Тетово.

P. S. https://vlada.mk/node/21250 svoevremeno se chudev za sto e ovoj zakon...

Што значи ова дека Алкалоид е попаметно да се инвестира? Цената на Алкалоид не знам колку би растела?

Што значи ова дека Алкалоид е попаметно да се инвестира? Цената на Алкалоид не знам колку би растела?
procitaj go forumov nanazad nekoja godina za pocetok. imas uste eden forum "moj novac" sega ne e aktiven mnogu ama imas dosta info za sekoja kompanija posebno. pocekaj go izvestajot za alk procitaj go detalno i probaj da gi razberes dvizenjata i proekciite.
kako za pocetok bi ti preporacal da odberes nesto od naj likvidnite akcii. koga ke se osetis po siguren mozes da cepkas i po drugive. good luck .

Паметно - дали акциите ќе растат? Дур да почекам одговор отидоа акциите 100+ денари :))))

Го прочитав и извештајот кај што вика дека ќе оди цената до 7950 денари по акција.

Паметно - дали акциите ќе растат? Дур да почекам одговор отидоа акциите 100+ денари :))))

Го прочитав и извештајот кај што вика дека ќе оди цената до 7950 денари по акција.
Алк, РЕПЛ, Грнт, Стб, Тнб,Тел, Уни, Кмб па може и МПТ ти се ок избор. Некој повеќе некој помалку но има голема веројатност да си во плус со сите за година, 2,3,4...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom