Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што прават овие, отпишуваат долгови? Како може Те То да биде компанија со најголем профит во Македонија https://analitika.mk/analitika-100-najdobri/
I sto kje se sluchi od dekemvri do januari-fevruari? Ne razbrav koj kje ne napadne...Релевантен медиум за да се извлече заклучок. На здравје!
![]()
Ништо од членство во НАТО во декември
Со одлуката на Кралот Фелипе Шести, во Шпанија на 10 ноември да се одржат предвремени парламентарни избори,...360stepeni.mk
I sto kje se sluchi od dekemvri do januari-fevruari? Ne razbrav koj kje ne napadne...
Ќе има драстичен пад на пазарот, не дека некој ќе не нападне, но инвестициски сигурно нема да процветаме. Особено после недобивањето датум во Октомври за ЕУ, одлуката за одложување на Нато, ќе биде капак за преценетите акции на МСЕ, (нлб, алк, рпл)
Не верувам дека ќе има драстичен пад. Дај боже да паднат НЛБ и АЛК за да изнакупувамЌе има драстичен пад на пазарот, не дека некој ќе не нападне, но инвестициски сигурно нема да процветаме. Особено после недобивањето датум во Октомври за ЕУ, одлуката за одложување на Нато, ќе биде капак за преценетите акции на МСЕ, (нлб, алк, рпл)
Ќе има драстичен пад на пазарот, не дека некој ќе не нападне, но инвестициски сигурно нема да процветаме. Особено после недобивањето датум во Октомври за ЕУ, одлуката за одложување на Нато, ќе биде капак за преценетите акции на МСЕ, (нлб, алк, рпл)
Ќе спласне сега ако конечно продолжи Талир или можеби Базни Станици (случаи кои што директно ќе влијаат на берзата)Нато можеби е формалност, но најавите за Рекет 1-6 мене ми личат на увертира за подолготрајно одложување на членството. Предвремените избори кои би произлегле од таква внатре политичка уцена, ќе сменат се - вмро сигурно ќе најде ,,соодветна ,, причина за долго одолговлекување. Ентузијазмот за раст на МСЕ затоа мислам дека ќе спласне набрзо.
Со должна почит кон тебе иако не те знам. Пред 10 дена се мислеше каде за прв пат да вложиш пари во берза и сега одма дојде до заклучок дека цела берза ќе има драстичен пад. Ако немаш „јајца“ за вложување во моментов, барем не шири паника. Дека акциите се преценети е точно, фактот дека нема кој да продава за нагло да руши цени е точен (претежно акционери се големите газди и членовите на управата, фондовите и други компании на МСЕ)Нато можеби е формалност, но најавите за Рекет 1-6 мене ми личат на увертира за подолготрајно одложување на членството. Предвремените избори кои би произлегле од таква внатре политичка уцена, ќе сменат се - вмро сигурно ќе најде ,,соодветна ,, причина за долго одолговлекување. Ентузијазмот за раст на МСЕ затоа мислам дека ќе спласне набрзо.