Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Moze li nekoj da preporaca broker? Po moznost so niska provizija? Kupuvanje/prodavanje mora da odi preku brokerska kukja, neli?
Gledaj da napravis prav izbor na akcii, brokerot i proviziite se nebitna rabota.Moze li nekoj da preporaca broker? Po moznost so niska provizija? Kupuvanje/prodavanje mora da odi preku brokerska kukja, neli?
Со извештајот за напредокот на државава кон ЕУ наместо зелен, денес МБИ10 во црвена зона. Ама ако, сигурно ни требаат 2-3 дена да се дигестира ова, па потоа назад на тргување.
E da de vo Evropa nema nitu korupcija nitu organiziran kriminal
U lijepoj, našoj političari varaju čak i kada ne obmanjujuSto se tiče korupcije. Dobro došli u “balkanski klub”! Umjesto da se smanji i iskorijeni u RH je gore nego prije 10 godina.
Да бе стварно, нека не информира некој. И мене живо ме интересира што стана со предлогот за конверзија на приоритетните?Ако беше некој денес на собрание на СТБ да сподели информација.
Веќе има објава за заклучоците од Собранието на seinetДа бе стварно, нека не информира некој. И мене живо ме интересира што стана со предлогот за конверзија на приоритетните?
Да бе стварно, нека не информира некој. И мене живо ме интересира што стана со предлогот за конверзија на приоритетните?