Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Denes padna za 61 parcina i 4 transakcii. Relativno mal promet...ama nekoi mu se prodavalo. Inaku cela nedela berzata tone...losa nedela. Ke pisam vo graf koj nastrada najveke a koj se spasi.[DOUBLEPOST=1521823108][/DOUBLEPOST]Sto se slucuva so TNB., so tolkava dividenda vo najava ,so prodaden PF i oklu 10 evra po akcija plus vo bilans za 2018 akcijata pagja za 500 den. za 10tina dena?
лол.... не ми се верува се залетале како сомови... некои..по ТПЛФ
на 1800 - 2000 цена
и чекате x3
озбилно?
викаат buy the rumor, sell the news...
наместо на 500, 600 денари да сте купувале ако веќе ви се ризикува вие на 2000-2200 на скоро 60 % книговодствена во презадолжена фирма со криминален и неспособен менаџмент, рентата што ја зема иде на плати на 60 и кусур вработени во фирма без основна дејност, со стари побарувања се сервисираат само каматите кон КМБ и други помали банки и кредитори
п.с Да не испадне дека хејтам, еве ви ЕКСЛУЗИВНО инфо:
- Позајмицата ТПЛФ ќе си ја наплати на 31 Февруари
- Дивидендата од 2013 ќе биде исплатена кога Грција ќе не признае како Macedonia![]()
Не верувам дека русите толку лесно ќе го остават ТЕТО, можеби го чекаат последниот ден или па има некаков дил кој никој не го знае,Веројарно имаш елементарни непознавања на правен систем, точно дека сме вукојебина пар екселанс (како држава) ама сепак одлуката на врховен суд е конечна. Ако ТЕТО не плати за чинам уште 7 дена (работни) се покренува стечај.
И потоа?Веројарно имаш елементарни непознавања на правен систем, точно дека сме вукојебина пар екселанс (како држава) ама сепак одлуката на врховен суд е конечна. Ако ТЕТО не плати за чинам уште 7 дена (работни) се покренува стечај.
Не верувам дека русите толку лесно ќе го остават ТЕТО, можеби го чекаат последниот ден или па има некаков дил кој никој не го знае,
ако плати ТЕТО парите ќе одат во комерцијална банка, дивиденда утре сабале.
Cezare toa ti e kolku i da se napise i ovde ima mnogu i na mojnovac i na web na tpl dali se raboti za nepoznavanje ili pocna hajkata i propagandata pred sobranie.