Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе нели Бетон треба до 30.09 да ја префрли дивидендата?
Од понеделник е веке кршење на законот. Ама поарно тогаш него како топлификација да дужи со години се надевам нема да чекам со години на последното собрание збореа за неликвидност а тогаш вмро беше на власт сега со новата власт ептен по жар. Проблем може да биде и СЈО веке почна да бара враќање на парите во буџетот Илија Димовски и Гујо Гујовски треба 2.5 м евра да вратат, а Бетон со нивните донации за авиони гласачи да летат плус фиктивни уплати за изборни кампањни , уплати и приливи за зградата на вмро и катната гаража језиво може да стане. Скопје 2017 уште не дошло на ред тоа е посебна приказна.Јас се јавив вчера,ми рекоа од понеделник..
Од понеделник е веке кршење на законот. Ама поарно тогаш него како топлификација да дужи со години се надевам нема да чекам со години на последното собрание збореа за неликвидност а тогаш вмро беше на власт сега со новата власт ептен по жар. Проблем може да биде и СЈО веке почна да бара враќање на парите во буџетот Илија Димовски и Гујо Гујовски треба 2.5 м евра да вратат, а Бетон со нивните донации за авиони гласачи да летат плус фиктивни уплати за изборни кампањни , уплати и приливи за зградата на вмро и катната гаража језиво може да стане. Скопје 2017 уште не дошло на ред тоа е посебна приказна.
Затоа што работното време е до 13.00зошто е денес затворена берзата? Сакав да си купам акции, ѕвонам во тутунска ми викаат денес е затворена берзата од утре ќе можеш да тргуваш?!?!?
Кршење на закон е, но мало.
Рекле „дивиденда ОД понеделник“За да не е мало, изгледа решиле кршењето на законот да биде поголемоЕве и денес, нема дивиденда.
Белки не се до толку дојдени, да немаат пари за дивиденда да исплатат?![]()