- Член од
- 30 март 2018
- Мислења
- 1.465
- Поени од реакции
- 1.902
Кафекуварките распродаваат, а цврстите раце си собираат
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Војводо, можеш ти повеќе од ова. Време е да не почастиш со твој осврт кон тековните случувања. Последно нешо шо остаи впечаток од тебе беше коа се деси ,,Чешкава корекција''' и коа 5 минути после тоа пиша у стил: ,,Ајде продавајте на маркет-мејкерите ова им е можноста и воедно обврска да откупуваат на пад од 2-3 %''. Веројатно и следствено тоа и се задеси.Кафекуварките распродаваат, а цврстите раце си собираат
Тековно случување е што ја пробав фамозната ПКБ пршута и воопшто не сум одушевен, за тие пари ќе купев пола кило стек. Ми идеше одма да ставам налог да ги продадам акциите.Војводо, можеш ти повеќе од ова. Време е да не почастиш со твој осврт кон тековните случувања. Последно нешо шо остаи впечаток од тебе беше коа се деси ,,Чешкава корекција''' и коа 5 минути после тоа пиша у стил: ,,Ајде продавајте на маркет-мејкерите ова им е можноста и воедно обврска да откупуваат на пад од 2-3 %''. Веројатно и следствено тоа и се задеси.
Баба, па пршут ти е за буржоазија и има безброј гастрономски процедури при конзумација. Го виткаш у диња, ставаш коцки Reggiano пармезан, додаваш слатко од капини, пукаш куве некое препотено од фриџ'' и тн. Тек тогаш ако не го бива, требало бар на свинско или телешко филе да помислиш. Батали стекот од бројлери ала ,,брза смрт'' на тоа билдерите.Тековно случување е што ја пробав фамозната ПКБ пршута и воопшто не сум одушевен, за тие пари ќе купев пола кило стек. Ми идеше одма да ставам налог да ги продадам акциите.
A ti imas PKB ????Jas mislev deka si popameten investitor .....a ti si zaglavil u akcija sto 3 godini stoi na ista cena.Auuu.....Тековно случување е што ја пробав фамозната ПКБ пршута и воопшто не сум одушевен, за тие пари ќе купев пола кило стек. Ми идеше одма да ставам налог да ги продадам акциите.
ТончA ti imas PKB ????Jas mislev deka si popameten investitor .....a ti si zaglavil u akcija sto 3 godini stoi na ista cena.Auuu.....![]()
![]()
imav mnogu poveke, izlegov na x 3 od vlezna cena odamnaA ti imas PKB ????Jas mislev deka si popameten investitor .....a ti si zaglavil u akcija sto 3 godini stoi na ista cena.Auuu.....![]()
![]()
imav mnogu poveke, izlegov na x 3 od vlezna cena odamnaOna sto mi ostana, kaj i da e, ke go prodadam isto po min. x3 od cena, sto znaci deka sekako ke imam odlicen povrat od PKB
![]()
ako ne gi prodadam 3 pati poskapo, ic ne gi prodavam. Vnucite ke se raduvaat, dedo im ostavil nekoja prsuta u nasledstvoНе знам откај толкав оптимизам дека и преостанативе ќе ги продадеш трипати поскапо, можеби акцијата ќе падне. Првиот куповен налог е дури на 3.001
ako ne gi prodadam 3 pati poskapo, ic ne gi prodavam. Vnucite ke se raduvaat, dedo im ostavil nekoja prsuta u nasledstvo![]()
Препотено куве од фриџ хахахахах добро не ве учат таму по тоа јутјуб инвестмент клиповите на господско понашање да не се офирате вака? Да се запраша човек дали стварно млатите кеш или прераскажувате туѓо како свое![]()