Македонска берза

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonian
  • Време на започнување Време на започнување
Live stream од Тркалезната маса „Берзите во 2020 година - Осврт на локалниот и глобалните пазари“
Автоматски споено мислење:

Една поента која ми привлече внимание:

1608200828949.png

МСЕ со промет приближно колку Софија и Белград заедно

Последно уредено:
со лимит ставаш макс цена, се под таа цена би платил
маркет - нудиш онолку колку што бара тој од спротивната страна

Што е разликата меѓу market order и limit order на mtrader при купување?

Што е разликата меѓу market order и limit order на mtrader при купување?
Може ли да пуштиш линк од апликацијата, пробав неколку Mtrader apps, не ме логира, само преку Etrader ме пушта.

Може ли да пуштиш линк од апликацијата, пробав неколку Mtrader apps, не ме логира, само преку Etrader ме пушта.
Немам апликација, се уклучувам од компјутер. Имав и јас проблеми со етрејдер, па брокерот ми рече да се префрлам на мтрејдер. Пробај во линкот преку кој се најавуваш да смениш само е во м пред трејдер, ако ти помага тоа. Ваљда ќе можеш од телефон преку броусерот да пристапиш.

Овозможено е, ама немам апликација, ни па ми дава веб страна со mtrader. Нема врска.

ke razmrda valda nesto
Ќе влеземе во 20ти век???

Live stream од Тркалезната маса „Берзите во 2020 година - Осврт на локалниот и глобалните пазари“
Автоматски споено мислење:

Една поента која ми привлече внимание:

Прегледај го приврзокот 277345

МСЕ со промет приближно колку Софија и Белград заедно

Сѐ е супер, само Берзата можела да се отвори некое евро за симултано толкување на македонски јазик за нас што не стоиме баш најдобро со англискиот, а зошто да не и на албански во духот на рамноправната застапеност. Еве нпр. гледам од КХВ дописите непотребно ги преведуваат и на албански јазик, што значи дека некому му местат лесна пара за непобарани преводи. Би гарантирал дека доколку се расчепка кој ги работи и под кои услови, ќе можат да се откријат некои интересни работи, а се надевам дека во иднина ќе обезбеди секој допис да биде непотребно преведен и на ромски, влашки, српски, турски...

Да не кажете дека цело време јадам го.на за финансиската индустрија, настанот беше зачудувачки добар, а едино ме јадеше туѓ срам додека го слушав оној директорот на ВФП. Господ знае кај ги нашле оние што ги бричат со огромни влезни и управувачки провизии, остварувајќи им потпросечни поврати. „Клиентите“ и „менаџерите“ си се нашле како лонче и капаче...

Последно уредено:
Се уклучив на муабетот дека МТУР ќе работи супер, имале лиценци/франшизи во фиока...и се исклучив

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom