- Член од
- 1 март 2010
- Мислења
- 7.955
- Поени од реакции
- 14.651
Начекав некоја 2+1 промоција на паштетите од Пекабеско и од радозналост купив. Екстремно лоши како за наводно најдобрата компанија на МСЕ.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Начекав некоја 2+1 промоција на паштетите од Пекабеско и од радозналост купив. Екстремно лоши како за наводно најдобрата компанија на МСЕ.

Pashteti a?
Koga nema drugo toa e.
Да не ги потценуваме паштетите на ПКБ. Пазарот за храна за домашни миленичиња е прилично големНачекав некоја 2+1 промоција на паштетите од Пекабеско и од радозналост купив. Екстремно лоши како за наводно најдобрата компанија на МСЕ.

Ovaa ne isplakanje dividenda samo ja zgolemi cenata, verojatno zatoa sto sega site ocekuvaat deka narednata ke bide okolu 3000dens.НЛБ пак да не закажаа собрание на акционери [emoji3]
Да не ги потценуваме паштетите на ПКБ. Пазарот за храна за домашни миленичиња е прилично голем![]()

Ovaa ne isplakanje dividenda samo ja zgolemi cenata, verojatno zatoa sto sega site ocekuvaat deka narednata ke bide okolu 3000dens.
Mislam deka e redno vreme da go prekrstime forumov vo "Pekabesko".
Koj sto i da napise, dobiva reply povrzan so Pekabesko...
Cao i prijatno
PS. Edno vreme imase moderatori sto go cenzuriraa Bosko za se i sesto, nesto gi nema u posledno vreme.
Ovaa ne isplakanje dividenda samo ja zgolemi cenata, verojatno zatoa sto sega site ocekuvaat deka narednata ke bide okolu 3000dens.