Македонска берза

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonian
  • Време на започнување Време на започнување
I za tetetks ne ocekuvav ama ete evro za viceto :)
Nesporedlivi se spored mene dvete firmi, po dejnost, nacin na vodenje biznis, sopstvenik, revizija i ostanato.
Dopolnitelno, i NLB dd godinava ne deli dividenda. Nezavisno od preporakite na NBRM, mnogu pogolemo vlijanie imaat preporakite od EIB za rabotenjeto na NLB dd, i preku niv na TNB.

Нов Закон за Јавно Обвинителство Алооооо до претставникот или застапникот на владата на форумов професоре "Ј" до кај сте со невидениот криминал во ТЕТО и БЕГ и штетата на илјадниците македонски граѓани, акционери и десетина македонски фирми направени од офшор бандити заедно со, зарем не се знае со кого ?!

Темава е за МСЕ, на МСЕ тикер за ТПЛФ не постои. :kezec::pos:

Темава е за МСЕ, на МСЕ тикер за ТПЛФ не постои. :kezec::pos:

Па да сосема си во право апсурд и парадокс, на документирани побарувања од 30тина милиони Евра да ја нема на МСЕ заради невидениот најголем и единствен пример за криминал на балканот. Ама зошто секогаш по правило неповиканите и неупатените коментираат, беше повикан застапникот на владата "такозваниот" професор да информира зошто сеуште ја нема ТПЛ на МСЕ? Е ајде сега без туркање оставете го професорот.

Инаку, се отворија аеродромите + за МПТ

Последно уредено:
Па да сосема си во право апсурд и парадокс, на документирани побарувања од 30тина милиони Евра да ја нема на МСЕ заради невидениот најголем е единствен пример за криминал на балканот. Ама зошто секогаш по правило неповиканите и неупатените коментираат, беше повикан застапникот на владата "такозваниот" професор да информира зошто сеуште ја нема ТПЛ на МСЕ? Е ајде сега без туркање оставете го професорот.

Инаку, се отворија аеродромите + за МПТ
Прашај си го Хаџимишев нели акциите му ги даваше Хаџимишев до ГРОП и СДС до ГРОП и сега истите ти ги закопаа акциите.
Ајде модераторот нека превземе мерки молам, или отвори си тема Фирми под стечај. Фала.:)

Не знам коинциденција или нешто ти тргна од рака па пак си во право, да треба модератор

Неизвесно, лет во место пред секои избори, ќе кажат извештаите влијание

KMB. verojatno prva ke izleze so izvestaj, i kako sto mi izgledaat rabotite ke ima nekoe malo pozitivno pridvizuvanje so ogled na toa deka za nekolku dena porasna za ~5%.Insajderite verojatno veke znaat nesto.

Фала за советите дечки.

Некој спомена инвестиции во инвестицицки фондови како qqq. Дали е иста процедурата и за тоа, идеш на брокер сакам у qqq и тоа е тоа?

Фала за советите дечки.

Некој спомена инвестиции во инвестицицки фондови како qqq. Дали е иста процедурата и за тоа, идеш на брокер сакам у qqq и тоа е тоа?

Не е лош фонд QQQ. Сепак не е баш најдобат тајминг за негово купување.

Многу сакам кога некој друг ќе напише нешто корисно и квалитетно и мене ќе ми заштеди труд. Еве одличен текст со аргументација зошто вториот пензиски столб треба да се укине:

Чкуматер, па човеков ми е како ментален близнак, ги зборува истите работи што јас цело време ги верглам на форумов. Па ова е еквивалент како кога двајца научници независно еден од друг ќе откријат нешто и ќе ја поделат Нобеловата награда

888BEBB2-5F45-4432-90B7-422E7AFA977C.jpeg

881233E7-C846-457B-A7A8-A0A24A3A848F.jpeg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom