Ако некој им дозволи....ДА!Не, туку најреална. Албанците полека но сигурно си го исполнуваат планот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако некој им дозволи....ДА!Не, туку најреална. Албанците полека но сигурно си го исполнуваат планот.
Па дај еве ти оптимистичко, ама реално, сценарио.кооолку црни сценарија
нималку светлина на крајот од тунелот не гледате -
лооошо
А сеа демек не им дозволуваме...Ако некој им дозволи....ДА!
не бе друже....има МК одлично платени фактори кои ќе „осмислат„ подобро од мене, од тебе од трет - да не си го „абеме лафот“ за џабеПа дај еве ти оптимистичко, ама реално, сценарио.
Ново дете ќе дојде, слушајте ми го предвидувањето. За десет години сигурна сум во тоа. А останатато мајке му, пробајте да предвидите каде ќе бидете вие за десет години, па видете дали можете за земја да кажете каде ќе биде за десет години.
Во секој случај поосвестен политички народ очекувам, зашто ги прележавме сите. Што и да те лажат сега, се ти е јасно.
Седи бе укор!Ќе почнува полека да се дели... односно ќе се формира ГОЛЕМА АЛБАНИЈА. Тетово, Куманово, Гостивар, Дебар, Кичево, Струга... тој дел дефинитивно станува цел албански. Скопје, Велес, Битола, Прилеп... постепено стануваат повеќе албанци отколку Македонци... И на крај, Струмица, Радовиш, Штип, Кавадарци, Неготино... стануваат дел од Бугарија.
Македонците за тоа време ќе се иселуваат низ други држави.
http://forum.kajgana.com/threads/Македонија-за-20-години.65176/Neli ima edna vakva tema?
На чело на Македонија доваѓа крал, нема веќе колитички препукувања, се фокусираме на аљбанците да се стават под контрола, пирин, егеј и мала преспа ни се припојуваат, развиваме нова армија како шо никој до сега ја нема видено и ги освојуваме источните троседи нашиот крал се жени со некоја убава жена од запад и им се раѓа дете, во меѓувреме кралот на Македонија ја освојува комплетно се јужно од нас, кралот го убиваат и на чело доваѓа синот негов кој најпрво благодарение на војската која татко му ја оставил освојува се до дунав потоа креенува на епски поход во мала азија, по нил, се до реките инд и ганг.кооолку црни сценарија
нималку светлина на крајот од тунелот не гледате -
лооошо
Нема шанси за ново дете. Јас од сега ставам 1000 евра дека овие политички фигури ќе бидат и за 20 години. Ние сме еден таков лежерен народ што неможе ништо да не покрене. Со гаранција истиве политички партии со истите фигури кои владеат 20 години ќе бидат и во следните 20. Ако не се на чело секако ќе бидат позадински луѓе. И истиве плакатолепачи и газолижачи ќе мафтаат знамиња и ќе ги транспортираат како последни говеда по митинзи макар патувале и пет саати во еден правец. Тоа е духот на Македонецот и нема мрдање ни лево ни десно.
Гледајте за 20 години да не бидете тука, другото оставете им го нив, очи нека си извадат.