Македонија VS Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonia>>Europe
  • Време на започнување Време на започнување

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.
Леле колку се радувам едвај чекам да дојде среда, мислам дека и нерешено би бил голем успех за нас, ГРАДСКИ ќе грми, и едно големо браво за ФФМ и Владата на Р.М. што ја донесоа Шпанија и што ќе можам да ги гледам моите идоли во живо, сабајле поминав пред билетара луѓе до ден денес купуваа карти што значи дека ГРАДСКИ ќе биде преполн, ќе има место за секој, јас имам карта во ложата и сигурно ќе биде многу удобно. Спотрски поздрав.

Немојте луѓе со вакви коментари. Ако имаш во ложа карта не мора да се истакне одма федерација. Возджи се од такви изјави на форумов има луѓе што купиле карта и нема да гледаат! Плус очигледно не ти е јасна целата слика жалосно!

Абе луѓе сега разбрав дека ќе има на МТВ1 директен пренос незнам зошто толку нервоза околу карти, и за друг пат да знаете "кој рано рани, 100 карти граби".

Абе не туку дроби без врска ајде ако навистина имаш карта за во ложа покажи ја те чекам веќе два саати. Дете сереш без врска, а можда и стадионот не знаеш каде е.
Ајде оди изврши си самоубиство од заседа.

ФФМ-ОСТАВКА

Абе луѓе сега разбрав дека ќе има на МТВ1 директен пренос незнам зошто толку нервоза околу карти, и за друг пат да знаете "кој рано рани, 100 карти граби".

Море дудук!!!
Ех како се нервирам ваке.
Кај беше со Исланд бе, кај беше кога игравмо со Норвешка? Што не зграби тогаш ти 100 карти? Како да не се нервираа вистиските навијачи кои ретко пропуштаат натпревар на репрезентација и сега да не можат да најдат карта и да гледаа дома пред телевизор наместо да осета атмосфера на стадион!

А ти сега си дошол на стадион, па здравје ако дојдеш кога ќе гостуа Бразил (ако дојда) и се праеш мангуп овде се глупираш си нашол карте со врске. Не ти чини тоа нема заувек да имаш врске не се секирај, ќе плачеш и ти некад за нешто.

Dobro so ne ucestvuvav vo denesniov haos ali brat mi bese i cekase ''samo'' 2 saata.Kako prvo pred da ja napraat novata tribina neli prvo trebase da izgradat nova biletara.Toa prvo go nema epitetot na biletara.Takov haos bez red denes ne smeese da go dozvoli ffm.Gi ismejavaat nz vesnicite sirum svetot a niv ni oko da im trepne.
Pa uste ako go vidam boki 13 ke svatam zoso kartite se 200 denari.Bolje neka ja vikne volcica pa da iame goli vesti vi zivo oni sakaat da ne zakopaat do kraj i da ne remetat segde.
Pa kako so rece nekoj koga go vikaat biseno neka go viknat i azis pa da bide spektal ipol.

Дечки имам 1 вишок карта од северна. Кој сака да ја земе нека ми пише PM.

Луѓе гледате дека се зезам цело време, и мене ме испозаебаа за карти, изнервиран сум само не ја сфаќам толку сериозно работата, не зезнале не зезнале, од кога е Хари на чело нема никаков ред во фудбалов а и пред тоа не беше којзнае каков фудбал и стварно нема потреба од навреди.:smir:

Луѓе гледате дека се зезам цело време, и мене ме испозаебаа за карти, изнервиран сум само не ја сфаќам толку сериозно работата, не зезнале не зезнале, од кога е Хари на чело нема никаков ред во фудбалов а и пред тоа не беше којзнае каков фудбал и стварно нема потреба од навреди.:smir:

Зарем мислиш дека ти веруваме за ова ? :nesum:

Матен како кајгана :jaj:
Иначе луѓе кој ви е крив што немате врски во ФФМ па после Хари ви е крив, ве глеам се тегнете пред билетара место културно у ред да си застанете како секој Европеец.Нема вака во Европа.

Aбе ти Европеец,кога стоеше во редот, кај стоеше?зад Хари или пред Хари?

Mи ја донесоа сега. Плави се сега и со жиг 100 ФФМ.
Е сега може некој да ми објасни каде се наоѓа 11 ти блок на Северна ??
Инаку сум 11 блок 18 ред 35 седиште.

Абе дечки.... гледам дваесетина од вас се жалат далеку или високо им било седиштето неможеле да ги гледаат играчите. ШТО ИМА ТОА ВРСКА? Не си на утакмица од ЛШ. Важно е да бидеш на стадион, да ја почуствуваш атмосферата и да навиваш за Македонија. Ги презирам таканаречените ВИП фаци што одат само да ги види камера, или оние кои не се јавни личности а одат на стадион да грицкаат семки и да дадат по некое аплаусче. Ајде тоа да го прават во лига или кога играат клубови ајде проаѓа некако... Но луѓе игра Македонија, и тоа против Шпанија. Милионски аудиториум ќе не гледа. Јас ќе бев среќен да имав карта ако треба и за најодалеченото седиште на трибините, а не вие се жалите далеку ви било... некои и двоглед сакаат да земат.:tapp: Ова не е Ноу Камп па дволглед бе.

Mи ја донесоа сега. Плави се сега и со жиг 100 ФФМ.
Е сега може некој да ми објасни каде се наоѓа 11 ти блок на Северна ??
Инаку сум 11 блок 18 ред 35 седиште.

Ајде кој бил до сега на северна нека му каже:). Брат прв пат ќе биде пуштена северна, така да никој не знае, ќе отидеш и ќе видиш.

Не се замарајте со идиоти бе кој го подрзуваат хари мора да има такви по што имаат врски во ффм и им дале карти во вип лоза и сеа се радуваат ко мали деца. Само нз како ке му биде на хари коа цел стадион ке викне хари педер сигурно дека нема да му биде сеедно,али највазно е да се бодри македонија на 12 ти не ме интересира ни хари ни грујо само сакам да извадиме добар резултат и да узивам во атносферата на градски одвај чекам да дојде тој ден само уште два дена. Да не знае некој коа се отвараат вратите пред натпреварот за да не се гузвам после

Абе дечки.... гледам дваесетина од вас се жалат далеку или високо им било седиштето неможеле да ги гледаат играчите. ШТО ИМА ТОА ВРСКА? Не си на утакмица од ЛШ. Важно е да бидеш на стадион, да ја почуствуваш атмосферата и да навиваш за Македонија. Ги презирам таканаречените ВИП фаци што одат само да ги види камера, или оние кои не се јавни личности а одат на стадион да грицкаат семки и да дадат по некое аплаусче. Ајде тоа да го прават во лига или кога играат клубови ајде проаѓа некако... Но луѓе игра Македонија, и тоа против Шпанија. Милионски аудиториум ќе не гледа. Јас ќе бев среќен да имав карта ако треба и за најодалеченото седиште на трибините, а не вие се жалите далеку ви било... некои и двоглед сакаат да земат.:tapp: Ова не е Ноу Камп па дволглед бе.

Не се жалам бе баце. Чест ми е што ќе присуствувам на таков настан, а камо ли пак да се жалам. Немам никогаш одено на стадион, па сакам да си прашам што, како е ..

ништо од наоѓање карта, тапа работа, а ептен ми се идеше:nerv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom