Македонија VS Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonia>>Europe
  • Време на започнување Време на започнување

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.
а ќе може ли едно лице да земе повеќе карти,по шо бараат лични карти ?

ке се распродадат ли сите карти во еден ден? мислам за север и југ!

Сите љубители на фудбалот кои сакаат на лице место да го видат европскиот првак Шпанија , влезници за пријателскиот натпревар кој ќе се одигра во Скопје на 12.Август со поч. во 22ч. ќе можат да купат на билетарниците на Националната Арена Филип Втори и тоа од петок(31.Јули). Билетарниците ќе бидат отворени во 08ч.наутро.
Влезници ќе се продаваат и во следните градови: Битола, Прилеп, Струмица, Штип, Кочани, Кавадарци, Велес, Охрид, Тетово и Неготино.
Во овие градови со одредени количини на влезници ќе бидат задолжени Општинските Фудбалски Сојузи и истите преку локалните медиуми ќе ги информираат заинтересираните на кој начин и каде ќе можат да се набават влезници.
Цената на влезниците за Јужната и Северната трибина изнесува 200 денари.

Од сајтот на ффм.Епа поздрав за тие шо ми викаа дека се веќе во продажба

Сите љубители на фудбалот кои сакаат на лице место да го видат европскиот првак Шпанија , влезници за пријателскиот натпревар кој ќе се одигра во Скопје на 12.Август со поч. во 22ч. ќе можат да купат на билетарниците на Националната Арена Филип Втори и тоа од петок(31.Јули). Билетарниците ќе бидат отворени во 08ч.наутро.
Влезници ќе се продаваат и во следните градови: Битола, Прилеп, Струмица, Штип, Кочани, Кавадарци, Велес, Охрид, Тетово и Неготино.
Во овие градови со одредени количини на влезници ќе бидат задолжени Општинските Фудбалски Сојузи и истите преку локалните медиуми ќе ги информираат заинтересираните на кој начин и каде ќе можат да се набават влезници.
Цената на влезниците за Јужната и Северната трибина изнесува 200 денари.

Од сајтот на ффм.Епа поздрав за тие шо ми викаа дека се веќе во продажба

Е сеа не просветли, види 2-3 страни поназад се објави ова:smir:

Тргнувам во поход пред билетарата... :raz:
Дали походот ќе биде успешен... ќе видиме :pos:

Веќе резервирав карта од сојузот :)

Нема гужва пред билетара,од особа може да се земат највеќе 10 карти.

aloooooo bitola pile ne pej gospod znaj kaj ke se prodavat karti ccc da ti ebam organizacijata

Јас бев пред 45 минути... немаше речиси никој :raz: Како што мислев... или во Скопје нема никој, или не знаат луѓето дека картите се во продажба, плус е работен ден :raz: Епа се гледаме на јужна :)

Па мислам дека некој погоре напишал ограничување се десет карти :)
Инаку не бараат ниту лични карти :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom